英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第16课

REVIEW TEST FOR LESSON 3

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年05月21日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 3

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. 请选出与加粗部分意思相同的句子。

A: Shall we continue or stop here? / B: Let's call it a day.

(A) Let's go on.

(B) We still have some time left.

(C) Let's stop now.

(D) Let's continue until it's getting dark.

2. After that failure people called his names.

(A) abused him

(B) spoke well of him

(C) finished with him

(D) called the roll

3. When was the conference called off?

(A) canceled

(B) postponed

(C) nullified

(D) invalidated

4. When the lady heard the strange noises for longer than ten minutes, she ______ the police.

(A) called out

(B) called off

(C) called up

(D) called on

5. She was called ______ from her vacation to deal with the problem.

(A) off

(B) back

(C) up

(D) at

6. As the office workers were getting tired, the supervisor decided to call ______ the work.

(A) on the carpet

(B) a halt to

(C) into question

(D) attention to

7. This activity makes an effort to call ______ climate change.

(A) into question

(B) off

(C) up

(D) attention to

8. I'm afraid I can not make decisions. My boss is in the position to call ______.

(A) the shots

(B) the dogs off

(C) his bluff

(D) into question

9. Our relationship had been going from bad to worse, so we decided to call______.

(A) the dogs off

(B) a spade a spade

(C) it quits

(D) the shots

10. Tom always calls ______ and when he sees someone behaving like an idiot, he tells them.

(A) attention to

(B) it quits

(C) the dogs off

(D) a spade a spade

■ ANSWER

1. (C)

2. (A)

3. (A)

4. (C)

5. (B)

6. (B)

7. (D)

8. (A)

9. (C)

10. (D)


内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-10286-471772-1.html
用手机学英语,请加听力课堂
微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐