英语四级 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语四级 > 英语四级教程mp3 > 大学英语四级考试(CET4)历年真题听力 >  第47课

大学英语四级考试(CET4)历年真题听力2019年12月英语四级真题听力:第2套

所属教程:大学英语四级考试(CET4)历年真题听力

浏览:

qinting

2020年10月10日

手机版
扫描二维码方便学习和分享
https://online1.tingclass.net/lesson/shi0529/0000/406/20191202.mp3
http://image.tingclass.net/statics/js/2012

Section A News Report
Directions: In this section, you will hear three news reports. At the end of each news report, you will hear two or three questions. Both the news report and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. A) The number of male nurses has gone down.
B) There is discrimination against male nurses.
C) There is a growing shortage of medical personnel.
D) The number of nurses has dropped to a record low.
2. A) Working conditions.
B) Educational system.
C) Inadequate pay.
D) Cultural bias.

Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. A) He fell out of a lifeboat.
B) He was almost drowned.
C) He lost his way on a beach.
D) He enjoyed swimming in the sea.
4. A) The lifeboats patrol the area round the clock.
B) The beach is a good place to watch the tide.
C) The emergency services are efficient.
D) The beach is a popular tourist resort.

Questions 5 to 7 are based on the news report you have just heard.
5. A) It climbed 25 storeys at one go.
B) It broke into an office room.
C) It escaped from a local zoo.
D) It became an online star.
6. A) Release it into the wild.
B) Return it to its owner.
C) Send it back to the zoo.
D) Give it a physical checkup.
7. A) A racoon can perform acts no human can.
B) A racoon can climb much higher than a cat.
C) The racoon did something no politician could.
D) The raccoon became as famous as some politicians.

Section B Conversation
Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversations you will hear four questions. Both the conversations and the question-s will be spoken only once. After you hear a question. You must choose the best answer from the four choices marked A), B), C)and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.
8. A) She received a bonus unexpectedly.
B) She got a well-paying job in a bank.
C She received her first monthly salary.
D) She got a pay raise for her performance.
9. A) Two decades ago.
B) Several years ago.
C) Just last month.
D) Right after graduation.
10. A) He sent a small check to his parents.
B) He treated his parents to a nice meal.
C) He took a few of his friends to a gym.
D) He immediately deposited it in a bank.
11. A) Join her colleagues for gym exercise.
B) Visit her former university campus.
C) Buy some professional clothes.
D) Budget her salary carefully.

Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. A) He has just too many things to attend to.
B) He has been overworked recently.
C) He has a difficult decision to make.
D) He has just quarreled with his girlfriend.
13. A) Turn to his girlfriend for assistance.
B) Give priority to things more urgent.
C) Think twice before making the decision.
D) Seek advice from his family and advisor.
14. A) His girlfriend does not support his decision.
B) He is not particularly keen on the job offered.
C) He lacks the money for his doctoral program.
D) His parents and advisor have different opinions.
15. A)They need time to make preparations.
B) They haven't started their careers yet.
C) They need to save enough money for it.
D) They haven't won their parents' approval.

Section C Passage
Directions: In this section, you will hear three passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C)and D).Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. A) Expressing ideas and opinions freely.
B) Enriching social and intellectual lives.
C) Acquiring information and professional knowledge.
D) Using information to understand and solve problems.
17. A) Traveling to different places in the world.
B) Playing games that challenge one's mind.
C) Improving mind-reading strategies.
D) Reading classic scientific literature.
18. A) Participate in debates or discussions.
B) Expose themselves to different cultures.
C) Discard personal biases and prejudices.
D) Give others freedom to express themselves.

Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. A) Why dogs can be faithful friends of humans.
B) The nature of relationships between dogs.
C) The reason a great many people love dogs.
D) How dogs feel about their bonds with humans.
20. A) They behave like other animals in many ways.
B) They have an unusual sense of responsibility.
C) They can respond to humans' questions.
D) They can fall in love just like humans.
21. A) They stay with one partner for life.
B) They have their own joys and sorrows.
C) They experience true romantic love.
D) They help humans in various ways.

Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. A) A rare animal.
B) A historical site.
C) A cow bone.
D) A precious stone.
23. A) Dating it.
B) Preserving it.
C) Measuring it.
D) Identifying it.
24. A) The channel needs to interview the boy.
B) The boy should have called an expert.
C) The boy's family had acted correctly.
D) The site should have been protected.
25. A) Conduct a more detailed search.
B) Ask the university to reward Jude.
C) Search for similar fossils elsewhere.
D) Seek additional funds for the search.


1. A
2. D
3. B
4. C
5. D
6. A
7. C
8. C
9. A
10. B
11. A
12. C
13. D
14. D
15. B
16. D
17. B
18. A
19. B
20. D
21. A
22. C
23. B
24. C
25. A

内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-5406-482456-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐