商务英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 商务英语 > BEC试题 >  列表

最新商务英语(BEC)初级考试预测试题三

所属教程:BEC试题

浏览:

lixiao

随身学
扫描二维码方便学习和分享
PART FOUR

Questions 21-35

Read this text about a British business.

Choose the best word to fill each gap.

For each question (21-35) mark one letter (A ,B ,C or D) on your Answer Sheet.

One answer has been given as an example.

Jack Cohen and his wife Tessa began their small grocery business on London's High Street in the early 1950s. Since that...example...the company , TESCO , has grown to become .the UK's leading food retailer with annual sales of 6.4pounds billion and has ...21...a new reputation for quality and service. Its 384 stores in England, Scotland and Wales...22...more than nine million customers per week.

In the 34 year old Colin Smith we can see TESCO's ...23...on value plus quality and service. Upon...24...TESCO's management team in 1987 as trading director for fresh meats ,he immediately focused ...25...improving supply and distribution systems. He set up a supplier certification program with strict specifications for processing facilities and livestock quality, plus...26...quality checks at each TESCO distribution center and store.

One of Smith's priorities has been an...27...lamb program. TESCO could not obtain enough fresh lamb to...28...deman4 and was ...29...to fill in with frozen product. Smith turned to Cryovac specialists who...30...with TESCO and its meat suppliers to ...31...the Problem.

the ...32...was a new packaging system from Cryovac featuring a harder Cryovac Barrier Bag which dramatically...33...package damages. Vacuum packaged fresh lamb now arrives at TESCO stores in the best condition year-round and sales have...34...to more than than 60 million pounds ...35...

Example:

A. period B. time C. year . D. day

Answer: B

21. A. had B. done C. made D. established

22. A. sell B. serve C. meet D. hold

23. A. emphasis B. idea C. name D. import3nce

24. A. becoming B. being C. entering D. joining

25. A. on B. in C. at D. with

26. A. nearby B. far C. further D. farther

27. A. old B. improved C. impossible D able

28. A. ask B. answer C. satisfy D. question

29. A. tried B. forced C. led D. set

30. A. cooperate B. link C. study D. sit

31. A. attack B. answer C. ask D. demand

32. A. next B. first C. result D. beginning

33. A. prevented B. stopped C. reduced D. increased

34. A. enriched B. reached C. arrived D. grown

35. A. daily B. annually C. usually D. particularly

PART FIVE

Section A

Questions 36-40

Read this letter to the editor of a magazine.

In most of the lines (36-40) there is one extra word which does not fit in. One or two lines, however, are correct.

If the line is correct ,put a tick (√) in the space on your .4nswer Sheet.

If there is an extra word in the line ,write that word in the space on your Answer Sheet.

Example :

New Mexico's mineral industries make up for about one third of...for

the state's 1.9 billion general-fund income in fiscal year 1991...√ . .

LETTER TO the EDITOR

Sir-you say that New Mexico has "few natural resources".

36. However ,the mineral industry in New Mexico is one of the

37. state's most strongest economic forces. In 1991 New Mexico

38. ranked fourth one in the United States in production of natural gas.

39. Ten combined value of those oil and gas production was S 2. 8 billion dollars.

40. New Mexico came through the recent recession in much better shape than most other states.

PART SIX

Section B

Questions 41 —45

the following is an English translation of the description of a Japanese product.

In each line there is one wrong word.

For each numbered line (41-45) write the correct word in the space on your Answer Sheet.

Example :

In despite of the price we'll import this product.... . .spite...

the Sharp FO-9000 works in three steps. First ,you tell the machine

41. the size of the photo to be sent out ,and the FO-9000 scans it onto their

42. hard disk. then, the fax sends the data though the phone lines

43. to the fax in other office, Finally ,the second fax recreates the image.

44. the machine measures 16 inches height by 18 wide by 17 deep

45. and weights88 pounds. the price is high: $ 63,990 a pair,since what use is only one?

KEYS:

PART FOUR

21. D 22. B 23.A 24. D 25. A 26.C 27.B 28. C 29.B

30. A 31. A 32.C 33. C 34. D 35.B

PART FIVE

Section A

36. most是多余,应删掉.

37. one是多余,应删掉.

38. those是多余,应删掉.

39. dollars 是多余,应删掉.

40. 没有多余的词.

Section B

41. their应改为its

42. though应改为through

43. other应改为another

44. height应改为high

45. weights 应改为weighs


内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-7835-308091-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

订阅每日学英语:

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
0.093750