托福英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 托福 > 托福阅读 >  列表

2014托福考试阅读模拟试题训练(15)

所属教程:托福阅读

浏览:

Lisa

随身学
扫描二维码方便学习和分享
  The healing power of maggots is not new. Human beings have discovered it several times. The Maya are said to have used maggots for therapeutic purposes a thousand years ago. As early as the sixteenth century, European doctors noticed that soldiers with maggot-infested wounds healed well. More recently, doctors have realized that maggots can be cheaper and more effective than drugs in some respects, and these squirming larvae have, at times, enjoyed a quiet medical renaissance. The problem may have more to do with the weak stomachs of those using them than with good science. The modern heydey of maggot therapy began during World War I, when an American doctor named William Baer was shocked to notice that two soldiers who had lain on a battlefield for a week while their abdominal wounds became infested with thousands of maggots, had recovered better than wounded men treated in the military hospital. After the war, Baer proved to the medical establishment that maggots could cure some of the toughest infections.

  In the 1930s hundreds of hospitals used maggot therapy. Maggot therapy requires the right kind of larvae. Only the maggots of blowflies (a family that includes common bluebottles and greenbottles) will do the job; they devour dead tissue, whether in an open wound or in a corpse. Some other maggots, on the other hand, such as those of the screw-worm eat live tissue. They must be avoided. When blowfly eggs hatch in a patient’s wound, the maggots eat the dead flesh where gangrene-causing bacteria thrive. They also excrete compounds that are lethal to bacteria they don’t happen to swallow. Meanwhile, they ignore live flesh, and in fact, give it a gentle growth-stimulating massage simply by crawling over it. When they metamorphose into flies, they leave without a trace - although in the process, they might upset the hospital staff as they squirm around in a live patient. When sulfa drugs, the first antibiotics, emerged around the time of World War II, maggot therapy quickly faded into obscurity.

  41. Why did the author write the passage?

  (a) because of the resistance to using the benefits of maggots

  (b) to demonstrate; the important contribution of William Baer

  (c) to outline the healing power of maggots

  (d) to explain treatment used before the first antibiotics

  42. The word "renaissance" in line 6 is closest in meaning to

  (a) revival

  (b) resistance

  (c) support

  (d) condemnation

  43. According to the passage, William Bayer was shocked because

  (a) two soldiers had lain on the battlefield for a week

  (b) the medical establishment refused to accept his findings

  (c) the soldiers abdominal wounds had become infested with maggots

  (d) the soldiers had recovered better than those in a military hospital

  44. Which of the following is true, according to the passage?

  (a) sulfa drugs have been developed from maggots

  (b) maggots only eat dead tissue

  (c) bluebottles and greenbottles produce maggots

  (d) blowfly maggots only eat dead tissue

  45. The word "devour" in line 16 is closest in meaning to

  (a) chew

  (b) clean

  (c) change

  (d) consume

  46. The word "thrive" in line 19 is closest in meaning to

  (a) prosper

  (b) eat

  (c) move

  (d) grow

  47. The word "metamorphose" in line 22 is closest in meaning to

  (a) disappear

  (b) grow

  (c) change

  (d) move

  48. The word "they" in line 23 refers to

  (a) flies

  (b) maggots

  (c) gangrene-causing bacteria

  (d) live patients

  49. All of the following are true EXCEPT

  (a) maggots come from eggs

  (b) maggots eat bacteria

  (c) maggots are larvae

  (d) William Bayer discovered a new type of maggot

  50. What can be inferred from the passage about maggots?

  (a) modern science might be able to develop new drugs from maggots that would fight infection

  (b) maggot therapy would have been more popular if antibiotics had not been discovered

  (c) William Baer later changed his mind about the value of using maggot therapy

  (d) sulfa drugs were developed from maggots

  答案:41.c 42.a 43.d 44.d 45.d 46.d 47.c 48.b 49.a 50.b


内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-8350-283271-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

  • 微信公众号:每日托福
  • [微信扫码,即可关注]
  • 关注有惊喜,经典托福资料免费送! 每天的精彩内容,不容错过。
  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
0.093750