高考英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 高考英语 > 高考英语听力 > 历年高考英语听力真题 >  列表

2005年高考英语听力北京卷真题

所属教程:历年高考英语听力真题

浏览:

liuzhaoxia

随身学
扫描二维码方便学习和分享
http://online2.tingclass.net/lesson/shi0529/0008/8755/2005bj.mp3
http://image.tingclass.net/statics/js/2012
第一部分:听力理解(共两节,30分)
第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)
听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。
例:What is the man going to read?
A. A newspaper. B. A magazine.
A.C. A book.
答案是A。
1. What is the man going to do tonight?
A. Go to the cinema. B. Attend a meetight: norng.
C. Watch TV at home.
2. Where does the conversation take place?
A. In a shop. B. In a museum.
C. In a restaurant.
3. What time will the speakers get to Beijing?
A. At 11:00. B. At 12:30.
C. At 12:45.
4. Is the man going to the party?
A. No. B. Sure.
C. Maybe.
5. What does the woman ask the man to do?
A. Tell her what the problem is.
B. Repair the computer for her.
C. Send someone to help her.
第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)
听下面6段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
题。6. How is the man feeling?
A. Disappointed. B. Encouraged.
C. Delighted.
7. What will the man probably do tonight?
A. Have a meeting. B. Go to a party.
C. Fly to the US.
听第7段材料,回答第8至9题。
8. What did the speaker want to be when she was little?
A. A doctor. B. A banker.
C. A teacher.
9. What helped the speaker decide to take her present job?
A. Her schooling. B. Her parents’ wish.
C. Her work experience.
听第8段材料,回答第10至段材料,回答第10-11题。
10. To listen to film or ticket information, which button should you press?
11. How many people can go and see a film if you pay $17?
A. 3. B. 4. C. 5.
听第9段材料,回答第12至14题。
12. What are the speakers talking about?
A. An interview. le="mso-bidi-font-weB. A meal. C. A job.
13. What time of the day is it now?
A. Morning. B. Afternoon. C. Evening.
14. How is the man feeling?
A. Tired. B. Nervous. C. Hopeless.
听第10段材料,回答第15至17题。
15. Who is the woman speaking to?
A. A police officer. B. A man on the street.
C. A newspaper reporter.
16. Where was the woman’s camera stolen?
A. Outside an ice cream place.
B. Outside a restaurant.
C. Outside her home.
17. What does the thief look like?
听第11段材料,回答第18至20题。
18. What are the students going to do on Wednesday?
A. See a film. B. Play sports. C. Go sightseeing.
19. When are the students leaving for London?
A. Friday. B. Saturday. C. Sunday.
20. What is the purpose of the man’s talk?
A. To welcome the students to the center.
B. To inform the students of the arrangements.
C. To tell the students the rules they should follow.
第一部分:听力理解(共两节,(30分)
第一节(共5小题;每小题1. 5分,共7. 5分)
1. C 2. A 3. B 4. C 5. C
第二节(共15小题;每小题1. 5分,共22. 5分)
6. A 7. B 8. A 9. C 10. A 11. B 12. A 13. A 14. B 15. A 16. B
17. C 18. B 19. C 20. B 内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-8755-254867-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

订阅每日学英语:

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
0.109375