高考英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 高考英语 > 高考英语听力 > 历年高考英语听力真题 >  列表

2006年高考英语听力天津卷真题

所属教程:历年高考英语听力真题

浏览:

liuzhaoxia

随身学
扫描二维码方便学习和分享
http://online2.tingclass.net/lesson/shi0529/0008/8755/2006tj.mp3
http://image.tingclass.net/statics/js/2012
第四部分:听力
第一节(共5小题;第小题1. 5分,满分7. 5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A. $19. 15 B. $9. 15 C. $9. 18
答案是B。
67. Where does the conversation most probably take place?
A. In a school. B. In a library. C. In a hospital.
68. What did the woman think of the lecture?
A. It was popular. B. It was boring. C. It was interesting.
69. How is the girl going to spend the weekend?
A. Doing her homework.
B. Preparing for the competition.
C. Boating in the Water Park.
70. Where does the woman most probably work?
A. In a music store. B. In a computer lab. C. In a school library.
71. Why didn’t the man go to the exhibition?
A. The ticket was too expensive.
B. Buying tickets took time.
C. Da Vinci was not his favorite.
第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)
听下面5段材料。每段材料后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段材料前,你将有时间阅读每个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段材料读两遍。
听第6段对话,回答第72和第73小题。
72. What do we learn about Bill?
A. He just got out of trouble. B. He did something right. C. He enjoyed what he had done.
73. What kind of film does the woman prefer?
A. Something exciting. B. Something educational. C. Something relaxing.
听第7段对话,回答第74至76小题。
74. What are the two speakers talking about?
A. Their future study. B. The graduation party. C. College entrance exam.
75. In what field is the boy most likely to work in the future?
A. Medicine. B. Computing. C. Banking.
76. What do we learn about the girl?
A. Her uncle has a company.
B. She dreams of becoming a doctor.
C. She wants to live in Hong Kong.
听第8段对话,回答77至79小题。
77. What are the two speakers talking about?
A. Cultures of Australia and New Zealand.
B. A plan to travel to Australia and New Zealand.
C. Similarities and differences between two countries.
78. What are the people of the two countries like?
A. They are crazy about sports.
B. They like drinking and talking.
C. They are interested in shopping.
79. Which of the following is TRUE?
A. New Zealand has a warmer climate.
B. Australian beaches are slightly better.
C. Both countries are attractive to travelers.
听第9段对话,回答第80至82小题。
80. What does the boy do at the gym every week?
A. Swim three times.
B. Take a part-time job.
C. Play ping-pong sometimes.
81. Why doesn’t the girl go to the gym?
A. She doesn’t like doing exercise.
B. Study has been her first concern.
C. The gym schedule is too tight for her.
82. What is the girl probably going to do?
A. Do some sport.
B. Meet her teacher.
C. Study even harder.
听第10段对话,回答第83至第86小题。
83. Why is Fred invited to the program?
A. To advertise his driving school.
B. To talk about learning to drive.
C. To share his driving experiences.
84. How do Fred’s customers know about him?
A. Through friends.
B. Through newspapers.
C Through the program.
85. Why does Fred have so many customers now?
A. He works harder.
B He is warm-hearted.
C. He offers lower prices.
86. What does Fred do first in training beginners?
A. He calms them down.
B. He talks to them.
C He sits beside them.
67. C 68. B 69. B 70. A 71. B 72. C 73. B 74. A 75. C 76. B 77. C
78. A 79. C 80. C 81. B 82. A 83. B 84. A 85. C 86. A 内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-8755-255224-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

订阅每日学英语:

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
0.093750