高考英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 高考英语 > 高考英语听力 > 历年高考英语听力真题 >  列表

2007年高考英语听力安徽卷真题

所属教程:历年高考英语听力真题

浏览:

liuzhaoxia

随身学
扫描二维码方便学习和分享
http://online2.tingclass.net/lesson/shi0529/0008/8755/2007ah.mp3
http://image.tingclass.net/statics/js/2012
第一部分:听力(共两节。满分30分)
做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例: How much is the shirt?
A. £9.15. B. £9.15. C. £9.18.
答案是 B。
1. Who is coming for tea?
A. John. B. Mark. C. Tracy.
2. What will the man do next?
A. Leave right away. B. Stay for dinner. C. Catch a train.
3. What does the man come for?
A. A lecture. B. A meeting. C. A party.
4. What size does the man want?
A. 9. B. 35. C. 39.
5. What are the speakers talking about?
A. Life in Southeast Asia. B. Weather conditions. C. A holiday tour.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. What is the man doing?
A. Giving a speech. B. Chairing a meeting. C. Introducing a person.
7. Why does the woman sing so well?
A. She has a great teacher. B. She teaches singing. C. She is young.
听第7段材料,回答第8、9题。
8. What is the second gift for Jimmy?
A. A car. B. A watch. C. A computer.
9. Why does Jimmy feel happy?
A. He lives with his parents. B. He's got what he dreamt of.
C. He's received lots of presents.
听第8段材料,回答第10、12题。
10. What is the relationship between the speakers?
A. They are friends. B. They are strangers to each other. C. They are husband and wife.
11. Why does the woman come to talk with the man?
A. To get a job. B. To take a test. C. To see the secretary.
12. What does the man mean by saying sorry?
A. He can' t hear the woman clearly. B. He doesn't need a designer.
C. He can' t help the woman.
听第9段材料,回答第13、16题。
13. What do we know about the woman?
A. She lives close to the office. B. She is new to the company.
C. She likes the big kitchen.
14. How does the man go to work?
A. On foot. B. By bus. C. By car.
15. Why was Susan late for work?
A. She missed the bus. B. Her train was late. C. Her ear broke down.
16. What will the man do the next day?
A. Go to work by train. B. Visit Lily in her flat. C. Leave home earlier.
听第10段材料,回答第17、20题。
17. Where can you most probably hear this talk?
A. In a class of the English language. B. In a class of the Greek language.
C. In a class of the French language.
18. How long does the class last?
A. 11 weeks. B. 13 weeks. C. 15 weeks.
19. What is "the short-cut" to learning words according to the speaker?
A. Taking more courses. B. Reading basic words aloud.
C. Learning how words are formed.
20. Why is the class popular?
A. It is not offered each term. B. It' s taught by Professor Morris.
C. It helps to master some useful rules.
1. B 2. A 3. B 4. A 5. C
6. C 7. A 8. C 9. B 10. B
11. A 12. C 13. A 14. B 15. B
16. C 17. A 18. B 19. C 20. C 内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-8755-255300-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

订阅每日学英语:

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
0.093750