高考英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 高考英语 > 高考英语听力 > 历年高考英语听力真题 >  列表

2007年高考英语听力上海卷真题

所属教程:历年高考英语听力真题

浏览:

liuzhaoxia

随身学
扫描二维码方便学习和分享
http://online2.tingclass.net/lesson/shi0529/0008/8755/2007sh.mp3
http://image.tingclass.net/statics/js/2012
1.Listening Comprehenslon
Part A Short Conversations
Divertions In Part A, you will bear ten short conversations between two speaker. At the end of each conversation, a question will be asked aiout what was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After you hear a conversation and the question about it, read the four possible answers on your paper, and deode which one is the best answer to the question you have heard.
1.A.Coke.
B.Coffee
C.Tea.
D.Water.
2.A.At a restaurant.
B.At a studio.
C.At a concert.
D.At a theatre.
3.A.Relieved.
B.Worried.
C.confused.
D.Depressed.
4.A.The Browns.
B.The Browns’s son.
C.The postman.
D.The neighbour.
5.A.7:00
B.7:10
C.9:00
D.9:10
6.A.The ring is not hers.
B.She doesn’t have gold rings.
C.She prefers gold to silver.
D.She lost her silver ring.
7.A.The screen doesn’t have to be cleaning.
B.The keyboard also needs cleaning.
C.The man shouldn’t an the cleaning.
D.There’s not enough time to clean both.
8.A.The driver will stop the his immediately.
B.The guy by the door will help the woman.
C.The woman should check the map.
D.He will tell the woman when to get off.
9.A.She dislikes fireworks.
B.She has plans tar the evening.
C.She doesn’t feel like going out.
D.She has to get theatre tickets.
10.A.They can’t see the stars clearly.
B.They’re not in the city tonight.
C.They’re looking at the stars from the city.
D.They’re talking about movie stars.
Part B Passages
Directions: In Part B, you will heat two short passages, and you will be asked three questions on each of the passage. The passage will be read twice, but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answers on you paper and decide which one would be the best answer to the question you have heard.
Questions 11 through 13 are based on the following passage.
11.A.It can make her famous.
B.It is easy and rewarding.
C.It is dangerous but exciting.
D.It has its moving moment.
12.A.Somebody was killed.
B.Nobody was injured.
C.Karen was physically hurt.
D.Many buildings exploded.
13.A.A fierce war.
B.A serious injury.
C.A terrible explosion.
D.A brave journalist.
Question 14 through 16 are based on the following news.
14.A.Internet use is increasing quickly in rural and urban areas.
B.More and more rural residents have Internet access.
C.People have a limited choice of Internet providers.
D.City residents use the Internet frequently.
15.A.Over 2 million.
B.Around 6 million.
C.23 million.
D.17 million.
16.A.More girls have their own websites than boys.
B.1 in 4 kids have Internet access from home.
C.Most kids think they get too little time online at school.
D.Internet connection at home is quicker than that at school.
Part C Longer Conversations
Directions: In Part C. you will hear two longer conversations. The conversations will be read twice. After you hear each conversation, you ore required to fill in the numbered blanks with the information you have heard. Write your answers an you answer sheet.
Blanks 17 through 20 are based on the following conversation.
Garden Restaurant Reservation From
Name: Jessica 17
Time: 9:00 p.m. 18
Number of People: Six
Phone Number:
19
Special Request: 20 dishes
Complete the from. Write ONE WORD for each answer.
Blanks 21 through 24 are based on the following conversation.
What is Harrods, the biggest department store in the OK, famous for? Its 21 and Egyptian Hall.
How do people feel when they are in the Egyptian Hall? They feel they are 22 .
How does Harrods get most of its power? By producing 23 itself.
How is the business during the January sales? There is an increase in 24 .
1.D  2.A  3.A  4.C  5.D  6.A  7.B  8.C
9.B  10.B  11.C  12.C  13.D  14.B  15.A   16.D
17.Blair 18.Friday 19.513 0318 20.Italian 21.Food Hill 22.in another world
23.electricity   24.customers and sales 内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-8755-255390-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

订阅每日学英语:

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
0.093750