高考英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 高考英语 > 高考英语听力 > 历年高考英语听力真题 >  列表

2008年高考英语听力天津卷真题

所属教程:历年高考英语听力真题

浏览:

liuzhaoxia

随身学
扫描二维码方便学习和分享
http://online2.tingclass.net/lesson/shi0529/0008/8755/2008tj.mp3
http://image.tingclass.net/statics/js/2012
第一节 (共5小题,每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你将有10秒钟时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A. £19.15 B. £9.15 C. £9.18
答案是B。
67. What does the man mean?
A. He doesn’t have any notes.
B. He will be absent from class.
C. He can lend the woman his notes.
68. What is the woman going to do?
A. Prepare a meal.
B. Watch a movie.
C. See a doctor.
69. What does the man mean?
A. John cannot play the piano.
B. John wants to be a writer.
C. John is busy at the moments.
70. How does the woman feel?
A. Worried.
B. Angry.
C. Surprised.
71. When did the man last meet Han Mei?
A. Last month.
B. Two years ago.
C. Last October.
第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白,每段材料后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段材料前,你将有时间阅读每个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段材料读两遍。
听下面一段对话,回答第72和第73小题。
72. What teams were in the game?
A. The Tianjin team and the US team.
B. The US team and the Chinese national team.
C. The Tianjin team and the Chinese national team.
73. When did the game begin?
A. 6:30
B. 7:00
C. 7:30
听下面一段对话,回答第74至第76小题。
74. Who is answering the phone?
A. Judy’s brother.
B. Susan’s cousin.
C. Judy’s cousin.
75. What has happened to Susan’s bat?
A. It’s stolen.
B. It’s lost.
C. It’s broken.
76. What does Susan ask Judy to do tomorrow?
A. Bring the book and the extra bat.
B. Call Susan and her cousin back.
C. Play table tennis with her brother.
听下面一段对话,回答第77至第79小题。
77. What does the man need to know first to find a specific magazine?
A. Who the editor is.
B. How old the magazine is.
C. What the magazine is about.
78. Where will the man probably go to find the magazine?
A. To the first floor.
B. To the second floor.
C. To the third floor.
79. Which word can best describe the woman?
A. Helpful.
B. Impolite.
C. Curious.
听下面一段对话,回答第80至第82小题。
80. What is the probable relationship between the two speakers?
A. Manager and job applicant.
B. Teacher and student.
C. Professor and teaching assistant.
81. When does the woman hope to begin working at a museum?
A. In three years.
B. Nest year.
C. This year.
82. What does the man advise the woman to do?
A. Attend business lectures.
B. Change her major.
C. Reconsider her decision.
听下面一段独白,回答第83至第86小题。
83. Where will the swimming competition be held?
A. At the school swimming pool.
B. At the Jackson Sports Center.
C. At the New Town Swimming Pool.
84. At what time will Grade 7 gather?
A. 9:30
B. 9:35
C. 9:45
85. Which of the following is TRUE according to the speaker?
A. Students don’t have to bring cold drinks?
B. Students can get their lunch for free.
C. Students have to pay for the bus ride.
86. What is the announcement about?
A. The schedule of the competition.
B. The location of the Sports Center.
C. The arrangements for the day.
第四部分:(Key to 67-86)
67.C 68.A 69.C 70.B 71.C 72.A 73.B 74.A 75.C 76.A
77.B 78.C 79.A 80.B 81.A 82.C 83.B 84.B 85.A 86.C 内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-8755-255520-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

订阅每日学英语:

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
0.093750