高考英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 高考英语 > 高考英语听力 > 历年高考英语听力真题 >  列表

2010年高考英语听力福建卷真题

所属教程:历年高考英语听力真题

浏览:

liuzhaoxia

随身学
扫描二维码方便学习和分享
http://online2.tingclass.net/lesson/shi0529/0008/8755/2010fj.mp3
http://image.tingclass.net/statics/js/2012
第I卷(选择题 共115分)
第一部分:听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题l.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?
A.£19.15. B.£ 9.15. C.£ 9.18.
答案是B。
1. What will Dorothy do on the weekend?
A. Go out with her friend B. Work on her paper C. Make some plans
2. What was the normal price of the T-shirt?
A. $15 B. $30 C. $50
3. What has the woman decided to do on Sunday afternoon?
A. To attend a wedding B. To visit an exhibition C. To meet a friend .
4. When does the bank close on Saturday?
A. At 1:00 pm B. At 3:00 pm C. At 4:00 pm
5. Where are the speakers?
A. In a store B. In a classroom C. At a hotel
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。
6. What do we know about Nora?
A. She prefers a room of her own B. She likes to work with other girls
C. She lives near the city center.
7. What is good about the flat?
A. It has a large sitting room B. It has good furniture C. It has a big kitchen
听第7段材料,回答第8、9题。
8. Where has Barbara been?
A. Milan. B. Florence C. Rome.
9 What has Barbara got in her suitcase?
A. Shoes B. Stones C. Books
听第8段材料,回答第10至12题。
10. Who is making the telephone call?
A. Thomas Brothers B. Mike Landon C. Jack Cooper
11. What relation is the woman to Mr. Cooper?
A. His wife B. His boss C. His secretary
12. What is the message about?
A. A meeting B. A visit to France C. The date for a trip
听第9段材料,回答第13至16题。
13. Who could the man speaker most probably be?
A. A person who saw the accident
B. The driver of the lorry
C. A police officer
14. What was Mrs. Franks doing when the accident took place?
A. Walking along Churchill Avenue
B. Getting ready to cross the road
C. Standing outside a bank
15. When did the accident happen?
A. At about 8:00 am B. At about 9:00 am C. At about 10:00 am
16. How did the accident happen?
A. A lorry hit a car B. A car ran into a lorry C. A bank clerk rushed into the street.
听第10段材料,回答第17至20题。
17. What is the talk mainly about?
A. The history of the hotel B. The courses for the term C. The plan for the day
18. Where can the visitors learn about the subjects for new students?
A. In the school hall B. In the science labs C. In the classrooms
19. What can students do in the practical areas?
A. Take science courses B. Enjoy excellent meals C. Attend workshops
20. When are the visitors expected to ask questions?
A. During the lunch hour B. After the welcome speech C. Before the tour of the labs
第二部分:英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节:单项填空(共l5小题;每小题l分,满分l5分)
从A、B、C、D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants.
A. however B. whatever C. whichever D. whenever
答案是B。
21. It’s good feeling for people to admire the Shanghai World Expo that gives them pleasure.
A. 不填, a B. a, 不填 C. the, a D. a, the
22. When you introduce me to Mr. Johnson, could you please say for me?
A. everything B. anything C. something D. nothing
23. –Volunteering is becoming popular in China.
--Yeah, people are now aware that helping others is helping themselves.
A. naturally B. successfully C. splendidly D. increasingly
24. Stephen Hawking believes that earth is unlikely to be the only planet life has developed gradually.
A. that B. where C. which D. whose
25. Lots of rescue workers were working around the clock, supplies to Yushu, Qinghai Province after the earthquake.
A. sending B. to send C. having sent D. to have sent
26 The girl had hardly rung the bell the door was opened suddenly, and her friend rushed out to greet her.
A. before B. until C. as D. since
27. More and more high-rise buildings have been built in big cities space.
A. in search of B. in place of C. for lack of D. for fear of
28. Every year a flood of farmers arrive in Shenzhen for the money-making jobs they before leaving their hometowns.
A. promised B. were promised C. have promised D. have been promised
29. Teachers recommend parents their children under 12 to ride bicycles to school for safety.
A. not allow B. do not allow C. mustn’t allow D. couldn’t allow
30. We’ve just moved into a bigger house and there’s a lot to do. Let’s it.
A. keep up with B. do away with C. get down to D. look forward to
31. –Guess what, we’ve got our visas for a short-term visit to the UK this summer.
--How nice! You a different culture then.
A. will be experiencing B. have experienced
C. have been experiencing D. will have experienced
32. Drunk driving, which was once a occurrence, is now under control.
A. general B. frequent C. normal D. particular
33. – In this day and age, women can have children and jobs as well.
--I can’t agree more. It’s great to have the two .
A. linked B. related C. connected D. combined
34. In April, thousands of holidaymakers remained abroad due to the volcanic ash cloud.
A. sticking B. stuck C. to be stuck D. to have stuck
35. We should respect food and think about the people who don’t have we have here and treat food nicely.
A. that B. which C. what D. whether
第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的从四个选项中(A、B、C和D),选出可以填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
Born in America, I spoke English, not Chinese, the language of my ancestors. When I was three, my parents flashed cards with Chinese 36 at my face, but I pushed them 37 . My mom believed I would learn 38 I was ready. But the 39 never came.
On a Chinese New Year’s Eve, my uncle spoke to me in Chinese, but all I could do was 40 at him, confused, scratching my head. “Still can’t speak Chinese?” He 41 me, “You can’t even buy a fish in Chinatown.”
“Hey, this is America, not China. I’ll get some 42 with or without Chinese.” I replied and turned to my mom for 43 .
“Remember to ask for fresh fish, Xin Xian Yu,” she said, handing over a $20 bill. I 44 the words, running downstairs into the streets of Chinatown.
I found the fish 45 surrounded in a sea of customers. “I’d like to buy some fresh fish,” I shouted to the fishman. But he 46 my English words and turned to serve the next customer. The laugh of the people behind increased 47 their impatience. With every 48 , the breath of the dragons(龙)on my back grew stronger---my blood boiling--- 49 me to cry out, “Xian Sheng Yu, please.” “ Very Xian Sheng,” I repeated. The crowd erupted into laughter. My face turned 50 and I ran back home 51 ,expect for the $20 bill I held tightly in my pocket.
Should I laugh or cry? They’re Chinese. I’m Chinese. I should feel right at 52 Instead , I was the joke , a disgrace(丢脸)to the language.
Sometimes , I laugh at my fish 53 , but , in the end .the joke is on 54 . Every laugh is a culture 55 ; every laugh is my heritage (传统)fading away.
36. A. custom B. games C .characters . D. language
37. A. ahead B. around C. along D. aside
38. A. when B. before C. unless D. until
39. A. success B. study C. time D. attempt
40. A. aim B. joke C. nod D. stare
41. A. cared about B. laughed at C. argued with D. asked after
42. A. right now B. from now C. at times D. in time
43. A. decision B. permission C. information D. preparation
44. A. repeated B. reviewed C. spelled D. kept
45. A. farm B. stand C. pond D. market
46. A. guessed B. forgot C. doubted D. ignored
47. A. by B. as C. with D. from
48. A. second B. effort C. desire D. movement
49. A. forcing B. allowing C. persuading D. leading
50. A. bright B. blank C. pale D. red
51. A. open-mouthed B. tongue-tied C. empty-handed D. broken-hearted
52. A. service B. home C. risk D. root
53. A. trade B. deed C. challenge D. incident
54. A. it B. us C. me D. them
55. A. thrown B. lost C. divided D. reflected
第三部分 阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A
F . Scott Fitzgerald, born on September 24,1896, an American novelist, was once a student of St. Paul Academy, the Newman School and attended Princeton. University for a short while. In 1917 he joined the army and was posted in Alabama, where he met his future wife Zelda Sayre. Then he had to make some money to impress her.
His life with her was full of great happiness, as he wrote in his diary : “ My own happiness in the past often approached such joy that I could share it even with the person dearest to me but had to walk it away in quiet streets and take down parts of it in my diary.”
This side of paradise, his first novel, was published in 1920. encouraged by its success, Fitzgerald began to devote more time to his writing. Then he continued with the novel the Beautiful and Damned (1922), a collection of short stories Thales of the Jazz Age (1922), and a play The Vegetable (1923). But his greatest success was The Great Gatsby, published in 1925,which quick brought him praise from the literary world. Yet it failed to give him the needed financial security. Then, in 1926, he published another collection lf short stories All the Sad Young Men.
However, Fitzgerald’s problems with his wife Zelda affected his writing. During the 1920s he tried to reorder his life, but failed. By 1930, his wife had her first breakdown and went to a Swiss clinic. During this period he completed novels Tender Is the Night in 1934 and The love of the last Tycoon in 1940. while his wife was in hospital in the United States, he got totally addicted to alcohol. Sheila Graham, his dear friend, helped him fight his alcoholism.
56. How many novels written by Fitzgerald are mentioned in the passage ?
A. 5 B. 6 C. 7 D. 8
57. Which of the following is the correct order to describe Fitzgerald’s life according to the passage?高考
a. He became addicted to drinking.
b. He studied at St. Paul Academy.
c. He published his first novel This Side of Paradise.
d. The Great Gatsby won high praise.
e. He failed to reorder his life.
f. He joined the army and met Zelda.
A. f-c-e-a-b-d B. b-e-a-f-c-d C. f-d-e-c-b-a D. b-f-c-d-e-a
58. We can infer from the passage that Fitzgerald .
A. had made some money when he met Zelda in Alabama.
B. was well educated and well off before he served in the army
C. would have completed more works if his wife hadn’t broken down
D. helped his friend get rid of drinking while his wife was in hospital
59. The passage is probably followed by a concluding paragraph about .
A. Zelda’s personal life
B. Zelda’s illness and treatment
C. Fitzgerald’s friendship with Graham
D. Fitzgerald’s contributions to the literary world
B
Forget Twitter and Facebook, Google and the Kindle. Television is still the most influential medium around. Indeed ,for many of the poorest regions(地区)of the world, it remains the next big thing——finally becomes globally available. And that is a good thing, because the TV revolution is changing lives for the better.
Across the developing world, around 45% of families had a TV in 1995; by 2005 the number had climbed above 60%. That is some way behind the U.S. ,where are more TVs than people, and where people now easily get access to the Internet. Five million more families in sub-Saharan Africa will get a TV over the next five years. In 2005 , after the fall of the Taliban(塔利班),which had outlawed TV, 1 in 5 Afghans had one. The global total is another 150 million by 2013——pushing the numbers to well beyond two thirds of families.
Television’s most powerful effect will be on the lives of women. In India, researchers Robert Jensen and Emily Oster found that when TVs reached villages, women were more likely to go to the market without their husbands approval and less likely to want a boy rather than a girl. They were more likely to make decisions over child health care. TV is also a powerful medium for adult education. In the Indian state of Gujarat, Chitrageet is a popular show that plays Bollywood songs with words in Gujarati on the screen. Within six months, viewers had made a small but significant(有意义的)improvement in their reading skills.
Too much TV has been associated with violence, overweight and loneliness. However, TV is having a positive influence on the lives of billions worldwide.
60.The underlined word “outlawed” in paragraph 2 probably means “ ”.
A. allowed B. banned C. offered D. refused
61.Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Americans used to get access to the Internet easily.
B. The world’s TV sets will total 150million by 2013.
C. 45% of families in the developing countries had a TV in 2005.
D. Over two thirds of families in the world will have a TV by 2013.
62.The author intends to .
A. stress the advantages of TV to people’s lives
B. persuade women to become more independent
C. encourage people to improve their reading skills
D. introduce the readers some websites such as Google
63.What would be the best title for the passage?
A.TV Will Rule the World B.TV Will Disturb the World
C.TV Will Better the World D.TV Will Remain in World
C
Businesses are witnessing a difficult time, which has in turn produced influence on consumers’ desire to go green . However, shoppers are still laying stress on environmental concerns.
Two thirds of customers say that environmental considerations inform their purchases to the same degree as they did a year ago, while more than a quarter say that they are now even better aware of the environmental effect on what they buy.
This may help to influence how shops store goods on their shelves. And the companies should still make efforts to become more environmentally friendly. Two out of three people think it is important to buy from environmentally responsible companies, with about one in seven saying that they had even decided to take their custom elsewhere if they felt a company’s environmental reputation was not good enough.
Harry Morrison, chief executive(主管)of the Carbon Trust, sympathizes:“I understand this situation where survival is very important now. But from environmental considerations, the clock is ticking—we don’t have much time. In addition, cutting carbon has an immediate effect as costs drop and a medium-term benefit for the brand.”
Larger companies have an extra motivation to look at reducing their carbon footprint, as new rules next year will require businesses to buy carbon allowances to make up for their emissions(排放). Those that have taken early action will have a head start. More than two thirds of consumers are not clear about which companies are environmentally responsible. This suggests that firms that are able to relay clearly their message to the public will be in a pole position to attract shoppers.
The Carbon Trust believes that it can help by informing customers about the good work companies are doing.“When companies are granted(授予)the standard, they can use a logo(标识)in all their marketing which makes it clear that they are working towards cutting emissions,”Mr. Morrison said.
64.What’s the main idea of the passage?
A.Businesses are finding ways to send their message to the shoppers.
B.Companies will soon get information about cutting carbon emissions.
C.Firms are making efforts to encourage customers to keep goods at home.
D.Firms are urged to cut carbon emissions by shoppers’ environmental awareness.
65.The underlined word“inform”in Paragraph 2 probably means“ ”.
A.affect B.change C.disturb D.reject
66.According to Harry Morrison, businesses .
A.will benefit from cutting carbon emissions
B.should buy carbon allowances for shoppers
C.are required to make up for their carbon emissions
D.have encouraged shoppers to take their custom elsewhere
67.We can learn from the passage that businesses will .
A.have a strong desire to reduce costs
B.use the same logo in their marketing
C.gain advantages by taking early action
D.attract more shoppers by storing goods
D
Columbus College, 241 Queen Elizabeth Drive, Kowloon City
Memo
To:    All Stall
From:  Jalie Mok, Secretary; Sports Development Committee
Date:  May 20, 2010
A week ago, “Sports for Life” programme was sent to the parents, requiring them to select a sport they wanted their child to play. Since then, our staff have received lots of calls from parents asking for more information about it. Here is a memo(备忘录)for your reference when you answer the phones.
Sports 1Basketball
We expect that this will be the most popular of the four sports. Therefore, students should be advised to sign up as soon as possible. Students will take a private bus to and from Kwun Tong Sports Park. To cover the cost of hiring a bus, each student will have to pay $10 each time. There will be four basketball courts available for our use with one teacher watching over each game.
Sports 2: Gym
We will be using St. Peter’s Memorial Park. There are two reasons for choosing this park. First, it is not very busy and crowded before 6:00pm. Second, it has lots of trees with plenty of shade. Students must bring along two bottles of water to prevent thirst. Three activities, shipping ,jogging , outdoor aerobics(有氧运动),all of which are free of chare, will be arranged. And there will be a teacher on duty for each of the activities.
Sprots3: Hiking
Hiking(远足)will take place at Kowloon Peak. The activity will start at 2:30 pm and finish 90 minutes later. Three teachers will accompany the students, and a hiking instructor will accompany each group of 15 hikers. Each instructor will cost $75/hr.
Sports 4Swimming
The Kowloon City Aquatic Centre is a 10-minute walk from our school. Four teachers will go to the pool and conduct the going-on from the poolside. We will only be able to reserve the pool for one hour (i.e. 2:45pm to 3:45 pm). Only students skilful at swimming can take up this activity. The pool will have two life guards present. Girls must wear a swimming suit. The cost is $10 per visit.
 
 
68.Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Students selecting basketball had better register early.
B. Students participating in gym should arrive at 6:00 pm.
C. Hiking usually begins at 2:30 pm and lasts 2 hours.
D. Students having swimming suits can take up swimming.
69.It can be inferred from the passage that
A. students taking part in basket ball will walk to the courts.
B. every student can gain admission to one of the four sports
C. hiking students can have a regular rest in the shade of trees
D. students taking up the four sports should bring bottles of water
70.It can be concluded that
A. each sport will take only on hour
B. students will be charged for the four sports
C. all the sports will take place at Kowloon Peak
D. teachers will accompany students on each sport
71.The purpose of the memo is to
A .attract students’ interest in the programme
B. require the parents to select a sport for their child
C. help the staff explain the programme to the parents
D. remind teachers and lifeguards to be present on time
E
In the United States, there were some well-constructed houses for native Indians, ranging from the simple brush shelter to the five-storied pueblo.
In the eastern United States, one of the existing types was that commonly know under the Algonkian name of wigwam in which the Iroquois Indians lived. The wigwams were of wagon-top shape with straight sides and ends, made by bending young trees to form the round shape. Over this shape pieces of tree bark were laid to protect the Indians from bad weather. Over the bark dried grass was added. A small hole allowed smoke to escape from the top. Doorways at each en served also as windows, The Iroquois Indians built trunk walls all around their villages. The wall had only one opening, They could quickly close this opening if their enemies came near.
Interestingly, the Choctaw Indians in Mississippi also lived in a wigwam of a most primitive(原始的) construction, but different from those of the Iroquois Indians. The Choctaw Indians’ wigwams, made from mud, cane and straw, were in the form of a bee-hive. The covering was made of a long, tough grass. A post in the centre supported the roof. A hole in the top admitted the light, and allowed the smoke to pass out.
The tipi tent-housing of the upper lake and plains area was put up with poles set lightly in the ground, tied together near the top, and covered with bark and grass in the lake country. It was easily portable, and two women could set it up or take it down within an hour.
The Pawnee, Mandan and other Indian tribes (部落) along the Missouri built solid ring-shaped structures of trunk, covered with earth and dried grass, housing a dozen families.
The Wichita and other tribes of the Texas border built large ring-shaped houses covered with dried grass.
Apart from the regular housing, almost every tribe had some style of housing.
72.Which of the following pictures shows the house for the Iroquois Indians?
73. According to the passage, the Pawnee Indians built their houses _____.
A. with openings in the trunk walls B. large enough for several families
C. in a ring shape with bark and mud D. by bending young trees to form the shape
74.All the native Indian houses described in the passage were_____.
A. of the same shape B. covered with grass
C. built with a post in the centre D. built with doorways at each end
75. The passage suggests that ________
A. all the native Indians built trunk walls all around their houses
B. all the native Indian houses were built with poles tied together
C. the Iroquois Indians took safety into account while building their wigwams
D. the Choctaw Indians in Mississippi built their wigwams with straight sides and ends
第Ⅱ卷(非选择题共35分)
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节词(共10小题;每小题1分,满分10分)
阅读下面短文,根据以下提示:1)汉语提示,2)首字母提示,3)语境提示,在每个空格内填入一个适当的英语单词,并将该词完整地写在右边相对应的横线上。所填单词要求意义准确,拼写正确。
Dear editor,
I am Evan from Canada. Being the eldest child in the family has its
disadvantages. First of all, I have to share all my ______(玩具)with my 76.________
younger sisters . Of course, they don’t n ____ to return the favor because 77________
I’m totally uninterested in their things ._______(除……之外)that, 78________高
they are always hanging around me . I just can’t get a moment’s p_____ 79________高
At meals, I have to eat whatever is _____the plate regardless of 80________
the taste .My sisters only try one bite if it’s not ______favorite food. 81________
In addition , w it comes to practicing our musical instruments,. I have to 82________
practice ______than double the time. Worst of all, I get a larger quantity 83________
of homework,_____(对比)to them. 84________
I’m feeling rather annoyed. Can you please g_____ me some advice? 85________
Yours truly
Evan Smith
第二节 书面表达(满分25分)
假设你是李华,福建省某中学高中学生,今年暑假将前往澳大利亚参加主题为 “WATER FOR LIFE” 的交流活动。请你以参访代表的身份,根据以下图片提示,用英语写一篇发言稿。
注意:
1. 根据图片的内容适当展开,以使行文连贯;
2. 开头与结尾已写好,不计入总词数;
3. 文中不能出现考生的具体信息;
4. 词数:120左右
参考词汇:短缺 shortage ; 资源 resource
Ladies and gentlemen,
Good morning, I’m Li Hua from Fujian, China, It’s my great honor to be here to say something about the global water shortage and ways of dealing with it.
That’s all. Thank you.
英语试题参考答案
第一部分
1.B 2.B 3.A 4.B 5.C
6.A 7.C 8.A 9.A 10.B
11. C 12.A 13.C 14.C 15.B
16.B 17.C 18.B 19.C 20.A
第二部分
21.B 22.C 23.D 24.B 25.A
26.A 27.C 28.D 29.A 30.C
31.A. 32.B 33.D 34.B 35.C
36.C 37.D 38.A 39.C 40.D
41.B 42.A 43.B 44.A 45.B
46.D 47.C 48.A 49.A 50.D
51.C 52.B 53.D 54.C 55.B
第三部分
56.A 57.D 58.C 59.D 60.B
61.D 62.A 63.C 64.D 65.A
66.A 67.C 68.A 69.B 70.D
71.C 72.A 73.B 74.B 75.C
第四部分
第一节:
Dear editor,
I am Evan from Canada. Being the eldest child in the family has its
disadvantages. First of all, I have to share all my ______(玩具)with my 76.toys
younger sisters . Of course, they don’t n ____ to return the favor because 77 need
I’m totally uninterested in their things ._______(除……之外)that, 78_Besides_高
they are always hanging around me . I just can’t get a moment’s p_____ 79_peace___高_
At meals, I have to eat whatever is _____the plate regardless of 80_on____
the taste .My sisters only try one bite if it’s not ______favorite food. 81_their__
In addition ,w____ it comes to practicing our musical instruments,. I have to 82_when___
practice ______than double the time. Worst of all, I get a larger quantity 83_more _
of homework,_____(对比)to them. 84 compared
I’m feeling rather annoyed. Can you please g_____ me some advice? 85 give____
Yours truly
Evan Smith
第二节:
One possible version
Ladies and gentlemen,
Good morning. I’m Li Hua from Fujian, China. It’s my great honor to be here to say something about the global water shortage and ways of dealing with it.
As we know, the global water shortage is becoming increasingly severe mainly due to global warming, environmental pollution and the ever-increasing population. Therefore, it’s high time we did something about it.
Firstly, an effective way, I think, is to reserve water in a scientific way for future use. Secondly, new methods need to be developed to use the existing water resources, for example, turning sea water into fresh water. Thirdly, we must stop water pollution by law. Last but not least, it’s everyone’s responsibility to make good use of water, such as recycling and saving water in our daily life.
In conclusion, people around the world should be aware of the real situation of water shortage, protect the present water resources and explore potential ones scientifically.
That’s all. Thank you
听力原文
1.
M: Do you have any plans for the weekend, Dorothy. Would you like to join me for an outing?
W: Thanks, but I am going to work on my paper all weekend.
2.
W: So what did you buy?
M: A T-shit, it was a real bargain. I got it half price, saving 15 dollars.
3.
M: I am going to the museum Sunday afternoon. There is a new exhibition of Indian art. Want to come with me?
W: I’d love to, but my best friend is getting married on Sunday, and I won’t miss it for anything.
4.
W: National Bank, can I help you?
M: Yes, please. What are your business hours?ks5u.com
W: We open at 9:00 and close at 4:00 during the week, on Saturday we close one hour earlier at 3:00, and we are closed on Sunday.
5.
W: May I help you, sir.
M: Yes, I seem to have lost my room key.
W: In that case, you need to go to the front desk to get another one.
6-7
M: Hello, Nora, I heard about a flat that might interest you girls. It’s near the central bus station on the main road, and about 75 pounds a week, quite reasonable. The problem is, it’s only got two bedrooms, but I expect two of you could share. www.ks5u.com
W: Well, as long as it’s to me, I’ve got to have my own room, because I’ve been working at home most of the time, any other information?
M: Yes, it’s got a very big and well equipped kitchen, and I know you like cooking. So that’s another point in its favor, but there is a small sitting room, and not much furniture yet. So let me know quickly if you want it or it will be taken.
8-9
M: Hello, Barbara, welcome back. You look great.
W: Rod, it’s lovely to see you again.
M: How was your trip?
W: Fine but tiring. Milan was interesting, it’s bigger than I expected, noisier and dirtier, too.
M: And Florence, what did you think of Florence?
W: Well, I didn’t go there. Have you been there?
M: No, I’ve never been to Italy. I’d really like to go to Roma. Well, the cars are in the car park. Is this all your luggage?
W: Yes, but the suitcase is very heavy.
M: Barbara, what’s in it? Books or stones?
W: Just 20 pairs of shoes.
10-12
W: Hello, Thomas Brothers.
M: Hello, this is Mike Landon here. Is Jack Cooper there by any chance?
W: I am afraid not, he is away for a day or two, back on, let’s see, Monday morning.
M: Oh, well perhaps I can live a message for him.
W: Yes, of course, just a minute. Now, let’s see, to Jack Cooper from Mike London.
M: No, Landon, L-a-n-d-o-n.
W: Sorry, yes, got that, and what’s the message?
M: Well it’s just this: could he come to a meeting on Monday afternoon at 5:00 pm?
W: That’s this coming Monday, October 12th ?
M: Right, it’s to discuss the new factory in France.
W: Fine, I’ve got that. I will see that he gets it as soon as he comes in on Monday.
M: Good, thank you, goodbye.
13-16
M: Now, Mrs. Franks, I just like to read your statement back to you, and then you can write your name on it.
W: Fine.
M: I was standing in front of the Second National Bank building at about 8:50 am, I saw a small red car heading for the cross roads of Churchill Avenue, and York Road, it was coming towards me along Churchill Avenue at about 40 miles per hour. The traffic lights on York Road changed to green, and a delivery lorry began to move forward at about 5 miles per hour. The driver of the car probably didn’t see that his traffic light has changed from orange to red, and ran into the side of the lorry.
W: That’s correct.
17-20
Welcome to Montfort School, thank you for choosing our school and for joining the happy Montfort family, which has been educating boys since 1916. We are so happy that you have taken time off to be with us today. It is with great pleasure that we have prepared some events that we hope will please you. At 9:00 am, our headmaster will give a welcome speech; this will be in the school hall. Please be sited by 8:45 am. Following the speech, it’s the guide tour of the exhibition at 9:30, here you can see the proud history of our school and our achievements in the field of education. The exhibition is laid out in the classrooms on the 2nd floor.
Then the guide tour of science labs at 10:20 am, here you can see the subjects that new students will be studying. You will also notice that our labs have excellent equipment. At 11:00 am, you will be guided to the tool to practical areas. This covers our technical workshops, music, and other areas of our school life. At Montfort, we believe in all around development of our students.
Lunch will be at 12:00. It has been specially prepared for our guests. All our teachers and student leaders will be present to answer any questions that you have in your minds. We are so happy that you could be with us today.
  内容来自 听力课堂网:http://www.tingclass.net/show-8755-256163-1.html
用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思

订阅每日学英语:

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐
0.093750