欢迎来到听力课堂频道!

首页 > 常用知识点 > 这篇短文主要讲述了作者以为男孩在吃自己的巧克力

这篇短文主要讲述了作者以为男孩在吃自己的巧克力

2021-02-28 11:12    /    常用知识点    /    作者:Mia    /   0 浏览

这篇短文主要讲述了作者以为男孩在吃自己的巧克力

【题目】 Last Tuesday, after doing all the family shopping in town, I wanted to have a rest before catching the train. So I bought a newspaper and some chocolate and went into a station coffee shop with long tables to sit at. I put my heavy bag down on the floor, put the newspaper and chocolate on the table to keep a place, and went to get a cup of coffee.

When I came back with my coffee, there was someone sitting near to me. It was one of those strange-looking young men, with dark glasses, torn clothes, and long hair. But I wasn't surprised at such a young man. What surprised me most was that he had started to eat my chocolate!

I was rather uneasy about him, but I didn't want to get into trouble. I just looked down at the front page of the newspaper and took a bit of chocolate. The boy looked at me. Then he took a second piece of my chocolate. I could hardly believe it. Still I didn't say anything. When he took a third one, I felt  more angry than uneasy. I thought, "Well, I shall have the last piece." And I got it.

The boy gave me a strange look and then stood up. As he left, he shouted out, "This woman is crazy!" Everyone looked at me. That was embarrassing(令人难堪) enough. But it was worse when I finished my coffee and ready to leave. It wasn't my chocolate I had eaten a moment before. Mine was just under my newspaper.

【1】 The woman telling the story went to town to_______.

A. catch the train

B. buy some chocolate and coffee

C. have a rest

D. do some shopping for her family

2The woman was not happy because_______.

A. the train was late

B. she was afraid of the young man

C. she thought the chocolate was hers

D. she couldn't find her coffee

3According to the story, who got angry at last?

A. The young man      B. The woman

C. Neither of them    D. Both of them

4The woman found she had made a mistake

A. just after she saw the young man next to her

B. when the young man was leaving

C. after she finished reading her newspaper

D. right before she was about to leave the coffee shop

 

【答案】

【1】D

【2】C

【3】A

【4】D

【解析】

试题分析:这篇短文主要讲述了作者以为男孩在吃自己的巧克力,其实是她误解了,她自己的巧克力在报纸下面的故事

【1】D细节理解题。根据Last Tuesday, after doing all the family shopping in town, I wanted to have a rest before catching the train.可知这位女士去镇上购物了。故选D

【2】C细节理解题。根据What surprised me most was that he had started to eat my chocolate!可知,这位女士认为巧克力是她的,那位男孩在吃她的巧克力,故应该选C

【3】A细节理解题。根据As he left, he shouted out, "This woman is crazy!" Everyone looked at me. That was embarrassing(令人难堪) enough. But it was worse when I finished my coffee and ready to leave. It wasn't my chocolate I had eaten a moment before. Mine was just under my newspaper.可知,最后生气的是那位年轻人,故选A

【4】D细节理解题。根据But it was worse when I finished my coffee and ready to leave. It wasn't my chocolate I had eaten a moment before. Mine was just under my newspaper.可知当作者喝完咖啡要离开的时候,发现自己犯了个错误。故选D



发表评论 0 条评论

用户评论

暂时没有用户评论哦~

热议推荐

话题推荐

  • 常用知识点

    常用知识点

    听力课堂为您收集英语学习知识点,提供给您最全面最科学的英语学习知识点。每个人都有适合自己的学习方法,试着找到自己最喜欢也最能坚持下去的英语学习方法和技巧吧。

    5834篇文章 38413人浏览

  • 机构选择

    机构选择

    成人英语学习哪家好?可以参考英语培训班排行,针对学员在选择培训机构的时候关注的成人英语学习哪家好问题,给出有用的参考,帮助学员找到心仪的培训机构

    3000篇文章 1386920人浏览

  • 在线英语

    在线英语

    在线英语课程效果好不好?成人在线英语哪家好?我们筛选出成人在线英语优质机构,为大家免费提供各机构试听课安排,通过体验选择最适合自己的课程。

    1781篇文章 827002人浏览

  • 零基础英语

    零基础英语

    成人零基础培训班收费多少,成人英语培训机构怎么选择。成人零基础培训班收费是根据学员选择课程的学习周期以及中外教师资,班型大小和上课方式来定制的,像是面授比在线网

    1636篇文章 969211人浏览

  • 英语口语

    英语口语

    英语口语,哪家机构培训费用低,性价比高。英语口语培训来讲华尔街英语,英孚成人教育,韦博国际英语,美联英语等都是成人英语口语培训中的佼佼者。华尔街英语,英孚成人教

    1611篇文章 1030158人浏览

  • 培训费用

    培训费用

    成人英语培训班收费贵不贵?好多职场的朋友都想报读成人英语培训班,却不了解英语培训机构收费标准,我们帮您列举各家成人英语培训班收费价目表,一站式对比,精明选课程。

    1566篇文章 642095人浏览

  • 一对一

    一对一

    一对一英语培训哪家好,一对一英语价格是多少?网上有很多眼花缭乱的一对一英语培训机构,不知道怎么选择,我们帮您提供各家机构免费试听课,和一对一英语价格表。轻松选择

    1051篇文章 551311人浏览

  • 北京英语培训

    北京英语培训

    北京英语培训机构众多, 想要找到适合自己的课程需要花一些时间进行详细的比较说明,作为专业平台会为您整理北京成人英语培训,让您从师资水平课程规划都有详尽的了解。

    879篇文章 784842人浏览