英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第10课

REVIEW TEST FOR LESSON 2

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年05月20日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 2

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. The company will bring out a new car next year.

(A) introduce

(B) maintain

(C) purchase

(D) request

2. You are right on the subject, but who would be brave enough to ______ at the meeting?

(A) bring it up

(B) bring it

(C) take it up

(D) take it

3. His parents died when he was a baby and he was ______ by his aunt.

(A) grown up

(B) brought up

(C) brought out

(D) taken out

4. What changes has the new policy brought about?

(A) produced

(B) influenced

(C) thought about

(D) obtained

5. What did the reconciliation between the parties ______ about?

(A) bring

(B) come

(C) set

(D) take

6. When you go to the market, will you please bring ______ some vegetables for me?

(A) about

(B) out

(C) up

(D) back

7. Mrs. Harper, who lives at No. 8, will ______ a bottle of wine to the party.

(A) bring up

(B) bring out

(C) bring around

(D) bring about

8. I'm not surprised that he was brought ______ for his unforgivable conduct.

(A) up to date

(B) into question

(C) to a halt

(D) to account

9. The war between the two countries brought their trade relations ______.

(A) to account

(B) to a halt

(C) around

(D) up to date

10. We need to bring Grace ______ with fashion. Her clothes are too old-fashioned.

(A) up to date

(B) to account

(C) to a halt

(D) into question

■ ANSWER

1. (A)

2. (A)

3. (B)

4. (A)

5. (A)

6. (D)

7. (C)

8. (D)

9. (B)

10. (A)


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思西安市教材基地家属院英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐