英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第70课

REVIEW TEST FOR LESSON 6

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年05月30日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 6

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. I was able to get a head start on my reading during the holidays.

(A) start with no experience

(B) get around

(C) start earlier

(D) get started

2. They can't get along without money.

(A) agree

(B) contend

(C) manage

(D) consent

3. The child got ants in his pants while waiting for dinner to be served.

(A) stepped in an ant hill

(B) became impatient

(C) started crying

(D) played with his toys

4. I didn't really understand what the writer was ______.

(A) getting at

(B) looking for

(C) trying out

(D) making for

5. She thought she could do it without being caught, but her blushes gave her away.

(A) get away with it

(B) take up

(C) fall back on

(D) slacken up

6. She was getting ______ the way of my ambitions.

(A) out

(B) for

(C) in

(D) to

7. He was tried for forgery in a lawcourt but was lucky enough to ______.

(A) get off

(B) get on

(C) get through

(D) get away

8. I'll go back to work, when I ______ this sickness.

(A) turn into

(B) get over

(C) go without

(D) take in

9. He easily got the better of her in that argument.

(A) controlled

(B) made the best of

(C) satisfied

(D) won over

10. We have to get through with it today.

(A) endure

(B) finish

(C) continue

(D) pass through

11. He promised that everybody who followed him would ______.

(A) get a break

(B) get a fortune

(C) take a break

(D) have a rest

12. You will ______ what he meant after reading the letter.

(A) have a look at

(B) take up of

(C) get through

(D) get a grasp of

13. What the kids did to that handicapped finally got a rise out of him.

(A) made him cry

(B) made him angry

(C) made him laugh

(D) made him sad

14. She swore that sooner or later she would take revenge on the man who betrayed her.

(A) take advantage of

(B) get back at

(C) pay a visit

(D) make fun of

15. Children ______ during the festival.

(A) get lost

(B) get credit

(C) get in touch

(D) get carried away

■ ANSWER

1. (C)

2. (C)

3. (B)

4. (A)

5. (A)

6. (C)

7. (A)

8. (B)

9. (D)

10. (B)

11. (A)

12. (D)

13. (B)

14. (B)

15. (D)


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思南通市天昇汇成天下英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐