英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第148课

REVIEW TEST FOR LESSON 12

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年06月15日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 12

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. When a child is sick, his mother will ______ him.

(A) look out for

(B) see

(C) look after

(D) watch

2. She kind of looks down on her classmates.

(A) admires

(B) hates

(C) despises

(D) resembles

3. I am looking ______ my brother. Have you seen him?

(A) in

(B) into

(C) at

(D) for

4. —Has she written to you yet?

—No, but I am still looking forward ______ soon.

(A) to hear from her

(B) to hearing from her

(C) for her to write me

(D) to her writing me

5. In order to look ______ a sick friend, the visitor looked ______ the obscure hospital for hours without success.

(A) in on...for

(B) for...for

(C) at...around

(D) to...out

6. Since this business seemed suspicious, the police decided to ______.

(A) look it upon

(B) make it

(C) get it along

(D) look into it

7. We ______ him as our own leader.

(A) look on

(B) look up to

(C) look down on

(D) look into

8. Professor Harris examined the student's paper carefully.

(A) looked after

(B) looked on

(C) looked over

(D) looked for

9. You can search for information you want in any encyclopedia.

(A) look up

(B) look on

(C) look in

(D) look after

10. The boys respected their father because, although he was stern, he was fair.

(A) looked up for

(B) looked up on

(C) looked up in

(D) looked up to

11. When I look back ______ my childhood, I always remember that old man living to the next door of my home.

(A) in

(B) on

(C) to

(D) of

12. When we were playing the game, she only stood there, looking ______.

(A) for

(B) up

(C) in

(D) on

13. He scolded me fiercely, looking me ______ the eye.

(A) at

(B) to

(C) in

(D) into

14. Whenever the boss talks with his employees, he always looks as if butter wouldn't melt in his mouth.

(A) looks cold

(B) looks gentle

(C) looks upset

(D) looks stubborn

■ ANSWER

1. (C)

2. (C)

3. (D)

4. (B)

5. (A)

6. (D)

7. (A)

8. (C)

9. (A)

10. (D)

11. (B)

12. (D)

13. (C)

14. (A)


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思运城市金盛园(学苑路)英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐