英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第167课

REVIEW TEST FOR LESSON 13

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年06月19日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 13

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. We made a scene during the meeting.

(A) had a moving experience

(B) quarreled violently

(C) witnessed a fascinating sight

(D) saw a movie

2. You had better make allowances for his poor background.

(A) put up with

(B) ignore

(C) sympathize

(D) consider

3. The workers have to make do with the old equipment.

(A) replace

(B) manage with

(C) repair

(D) do without

4. With her extravagant tastes, Miss Lee was incapable of making both ends meet.

(A) living over her means

(B) living with her savings

(C) living within her means

(D) living within her estate

5. If you make fun of someone, you ______.

(A) laugh at or ridicule him

(B) call him down

(C) praise him

(D) tell him a joke

6. We made good time to the suburb this morning in order to attend a party.

(A) went fast

(B) went on an excursion

(C) enjoyed the trip

(D) enjoyed ourselves on our way

7. It does not make any difference which college you choose.

(A) prove

(B) matter

(C) wonder

(D) explain

8. He was given a bonus to make up for the extra time spent at work.

(A) pay

(B) provide

(C) utilize

(D) compensate

9. Texas makes up one-twelfth of the continental land mass of the United States.

(A) generates

(B) demands

(C) constitutes

(D) governs

10. I am not able to make out what you are talking about.

(A) understand

(B) publish

(C) announce

(D) produce

11. Although he hates his present job, he makes a ______ from it.

(A) living

(B) thriving

(C) killing

(D) kicking

12. His new album made a ______ immediately when it was issued.

(A) hit

(B) strike

(C) shock

(D) go

13. You'd better make a point at the beginning of your speech.

(A) call the roll

(B) ask a question

(C) tell a joke

(D) state the opinion

14. Nick's classmates often make cracks about his poor clothing.

(A) praise

(B) laugh at

(C) blame

(D) get surprised about

15. Help yourself, please; just make yourself ______.

(A) at home

(B) at ease

(C) fun

(D) free

■ ANSWER

1. (B)

2. (D)

3. (B)

4. (C)

5. (A)

6. (A)

7. (B)

8. (D)

9. (C)

10. (A)

11. (C)

12. (A)

13. (D)

14. (B)

15. (A)


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思随州市远望帝都(交通大道338号)英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐