英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第189课

REVIEW TEST FOR LESSON 15

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年06月25日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 15

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. When police arrived, the thieves ran ______.

(A) about

(B) away

(C) over

(D) through

2. The car suddenly stopped, and I realized that we had ______ of gasoline.

(A) finished

(B) run out

(C) used up

(D) exhausted

3. Look out, or you will be run over.

(A) driving over

(B) run fast

(C) knocked down and passed by

(D) gone over

4. You will be running ______ of getting caught by the police if you are drunk driving.

(A) the risk

(B) a fever

(C) an errand

(D) a tight ship

5. Jenny runs ______ to the store for her mother.

(A) works

(B) tasks

(C) errands

(D) messages

6. Emily has been running ______ with her classmates these days.

(A) off

(B) away

(C) out

(D) around

7. Your opinions run ______ to what we discussed yesterday over the telephone.

(A) around

(B) counter

(C) away

(D) after

8. Someone must have run ______ with my wallet. I can't find it anywhere.

(A) over

(B) around

(C) off

(D) down

9. The children run ______ when there is no teacher in charge.

(A) confusion

(B) chaos

(C) mess

(D) riot

10. Cathy ran ______ and went to see a doctor yesterday.

(A) a fever

(B) a risk

(C) a tight ship

(D) an errand

■ ANSWER

1. (B)

2. (B)

3. (C)

4. (A)

5. (C)

6. (D)

7. (B)

8. (C)

9. (D)

10. (A)


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思中山市紫新中街散盘英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐