英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第225课

REVIEW TEST FOR LESSON 18

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年07月04日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 18

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. He always takes advantage of the mistakes made by his rivals.

(A) criticizes

(B) utilizes

(C) blames

(D) avoids

2. Your son does not take after you in any way.

(A) take care of

(B) endure

(C) resemble

(D) look after

3. If someone is taken in, he is ______.

(A) promoted

(B) invited to attend

(C) deceived

(D) ushered into a room

4. He took no stock in the idea that women were better cooks than men.

(A) did not have

(B) did not know

(C) did not prove

(D) did not believe

5. Don't take any ______ of his rude remark; he is always like that, but in fact he doesn't mean it.

(A) attention

(B) notice

(C) regards

(D) caution

6. They took their time drawing up the plan.

(A) spent a long time

(B) were engaged in

(C) did their best

(D) did not hurry

7. The rally will take place between the football field and the science building.

(A) go forward

(B) be held

(C) have a position

(D) go about

8. In the dark, I took him for George.

(A) cheated him for

(B) went to see

(C) introduced him to

(D) confused him with

9. Some people take it ______ granted that peace is normal.

(A) by

(B) in

(C) with

(D) for

10. We must take into account the fact that she has bad eyesight.

(A) consider

(B) depend on

(C) understand

(D) describe

11. They took a chance on the weather and planned to hold their wedding outside.

(A) took a risk

(B) took an opportunity

(C) took a dim view

(D) took a powder

12. Mr. Anderson does not dare to take a firm stand. He sticks his head in the sand and refuses to deal with this problem.

(A) support others' opinion

(B) stand up straight

(C) stick to his opinion

(D) bring forth new ideas

13. They decided to take action against their manager's decision.

(A) approve

(B) oppose

(C) ignore

(D) support

14. The supervisor told everyone to take ______ and get some coffee.

(A) heed

(B) Fifth

(C) heart

(D) five

15. The babysitter always takes ______ of our daughter when we're away at work.

(A) care

(B) charge

(C) hold

(D) notice

■ ANSWER

1. (B)

2. (C)

3. (C)

4. (D)

5. (B)

6. (D)

7. (B)

8. (D)

9. (D)

10. (A)

11. (A)

12. (C)

13. (B)

14. (D)

15. (A)


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思包头市青年路14号街坊英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐