中考英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
关闭

如果碰到什么问题,
您可以添加微信客服,进行咨询

> 中考英语 > 中考英语听力 > 英语阅读理解与完形填空(中考冲刺) >  第71课

[冲刺中考]英语阅读与填空:12-Friday 工作 212词

所属教程:英语阅读理解与完形填空(中考冲刺)

浏览:

qinting

2022年06月22日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

12-Friday 工作 212词

题材: 工作  词数: 212  建议阅读时间: 4.5分钟

根据文意选出能填入空白处的最佳选项。

Why Do I Work?

Mark,the Policeman

Why work?To get enough money to travel,to  1  a house,to pay the bills.I get enjoyment out of my job.And  2  main reason to work is to make the money to  3  the things I want to do in my life.

Maybe everyone knows a little of  4  a policeman does.If your house has been broken into and your things  5  ,who do you call?Of course,you call the police!We go  6  to people's homes and take notes,and get back the stolen things hopefully.We  7  answer calls where people are having questions and try to  8  problems.At our station we sometimes receive calls from worried parents whose  9  are missing.Usually the children come back  10  ,but children should always make sure their parents know where they are.

Ricky,the Education Officer and Football Player

In my work as an education officer I  11  people improve their lives,and that's really important to me.I also play  12  because I love the game.I enjoy being part of a team and I get a lot of  13  from using the football skills.

The money I make from both  14  is certainly welcome too.I've just bought a new sports car and it's  15  .I enjoy the things I can buy with the money I get from work.

生词

welcome adj. 令人愉快的,可喜的:A rise in salary will be very welcome.加薪让人很愉快。

go around  (在建筑物内)察看,参观:The police went around to the woman's house as soon as they received her call.警察一接到那个妇女的电话,就到她的家里去察看。

1.A.buy B.lock C.open D.clean

2.A.its B.my C.her D.his

3.A.forget B.remember C.do D.break

4.A.why B.where C.what D.who

5.A.returned B.borrowed C.washed D.stolen

6.A.on B.back C.by D.around

7.A.also B.else C.nearly D.almost

8.A.look at B.work out C.take away D.hand in

9.A.policemen B.students C.officers D.children

10.A.safely B.angrily C.loudly D.early

11.A.hear B.help C.see D.watch

12.A.basketball B.volleyball C.football D.tennis

13.A.trouble B.difficulty C.pleasure D.surprise

14.A.jobs B.teams C.sports D.games

15.A.bad B.great C.boring D.free

参考译文

我为什么工作?

马克,警察

为什么工作?为了挣足够多的钱去旅行、去买房、去付账单。我还从工作中得到了乐趣。但我工作的主要原因是用挣来的钱去做我生活中想做的事。

可能每个人都对警察的工作有所了解。如果有人私自进入你的家,偷走你的东西,你会给谁打电话?当然是打给警察!我们来到失窃者的家中四处察看,做好记录,然后满怀希望地找回失窃的东西。我们也回答那些有问题想解决的人们打来的电话。在我所在的警局,有时候也会收到孩子失踪后焦急的父母打来的电话。通常孩子们会安全归来,但他们总应该让他们的父母时刻知道他们的行踪。

里奇,教育部门的官员,还是一位足球运动员

作为一名教育部门的官员,我的工作就是帮助人们改善生活,这一点对我确实很重要。我也踢足球,因为我热爱这项运动。我喜欢成为球队的一员,从踢球技巧的运用中我得到了许多乐趣。

从两份工作中挣到的钱确实让我很愉快。我刚买了一辆新跑车,车子很棒。我享用的这些东西都是用工作挣来的钱买的。

参考答案

Friday 1.A 2.B 3.C 4.C 5.D 6.D 7.A 8.B 9.D 10.A 11.B 12.C 13.C 14.A 15.B


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思长沙市创意花园英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 推荐下载
  • 网站推荐