中考英语 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 中考英语 > 中考英语听力 > 英语阅读理解与完形填空(中考冲刺) >  第144篇

[冲刺中考]英语阅读与填空:24-Friday 诚实 259词

所属教程:英语阅读理解与完形填空(中考冲刺)

浏览:

2023年01月31日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

24-Friday 诚实 259词

题材: 诚实  词数: 259  建议阅读时间: 5.5分钟

根据文意选出能填入空白处的最佳选项。

I grew up in a community called Estepona.I was 16 when one morning,Dad told me I could drive him into a  1  village called Mijas,on condition that I took the car in to be  2  at a nearby garage.I readily accepted.I drove Dad into Mijas,and  3  to pick him up at 4 p.m.,then dropped off the car at the garage.With several hours to spare,I went to a theatre. 4  ,when the last movie finished,it was six.I was two hours late!

I knew Dad would be angry if he  5  I'd been watching movies.So I decided not to tell him the truth.when I hurried there I apologized for being late,and told him I'd  6  as quickly as I could,but that the car had needed some major repairs.I'll never forget the  7  he gave me,“I'm disappointed you  8  you have to lie to me.Jason,”Dad looked at me again.“When you didn't turn up,I called the garage to ask if there were any  9  ,and they told me you hadn't yet picked up the car.”I felt  10  as I weakly told him the real reason.

A sadness passed through Dad as he listened attentively.“I'm angry with  11  .I realize I've failed as a father.I'm going to walk home now and think seriously about  12  I've gone wrong all these years.”“But Dad,it's 18 miles!”My protests and apologies were  13  .Dad walked home that day.I drove behind  14  him all the way,but he walked silently.

Seeing Dad in so much physical and emotional pain was my most painful experience.However,it was  15  the most successful lesson.I have never lied since then.

生词

on condition that  如果,假使,在……条件下:Let's go out then.But on condition that I pay for myself for everything.那么我们外出玩吧,但条件是我的一切花费自己承担。

readily adv. 欣然地,爽快地:Adorno had readily agreed to do the job.阿道尔诺已欣然应允做这件工作。

attentively adv. 专注地,专心地:Listeners were taking notes attentively during her lecture.在她作演讲时,听众们聚精会神地做记录。

protest n. 抗议:The organization has made a formal protest against the nuclear testing.这个组织已对核试验提出正式的抗议。

1.A.lonely B.small C.distant D.familiar

2.A.kept B.washed C.watched D.serviced

3.A.agreed B.planned C.determined D.promised

4.A.However B.Then C.Therefore D.Still

5.A.realized B.found out C.thought D.figured out

6.A.started B.left C.arrived D.come

7.A.word B.face C.look D.appearance

8.A.find B.decide C.believe D.feel

9.A.questions B.problems C.mistakes D.faults

10.A.ashamed B.frightened C.nervous D.surprised

11.A.you B.myself C.me D.yourself

12.A.where B.how C.why D.when

13.A.meaningless B.useless C.helpless D.worthless

14.A.asking B.persuading C.begging D.following

15.A.indeed B.always C.also D.almost

参考译文

我在一个叫做埃斯特普那的社区长大。当我16岁时,一天早上,爸爸告诉我,我可以开车送他到一个叫做麦加斯的偏远小村庄,条件是我把车送到附近的一个汽修厂修理。我欣然接受。我把爸爸送到麦加斯,并保证下午四点来接他,然后就把车放到了汽修厂。因为还有几个小时的空余时间,我就去看电影。然而,当最后一场电影结束时,已经是六点了。我迟到了两个小时。

我知道,假如父亲发现我是去看电影了,他肯定会很生气。因此我决定不对他说实话。当我匆匆忙忙赶到那儿时,我为迟到而表示歉意,我对他说,我是尽快赶来的,但车需要大修。我永远不会忘记他看我的眼神。“詹森,你觉得你必须对我说谎,对此我很失望。”他又看了我一眼,“当你没有按时来接我时,我就给汽修厂打了个电话,询问车是否出了问题,而他们告诉我,你还没有来取走车”。当我嗫嚅地告诉他真正的原因时,我觉得很羞愧。他认真地听着,一丝悲哀的表情掠过脸庞。“我很生自己的气。我意识到我做父亲做得很失败。现在,我准备走回家,好好想想这些年来我哪些地方做错了。”“但是爸爸,那有18英里呢!”我的抗议和道歉不起作用。爸爸那一天是走回家的。我开车跟在他后面,一路上乞求他,但他只是默不作声地走着。

看见爸爸如此身心俱疲是我经历过的最痛苦的事情。然而,它也给我上了最成功的一课。从那以后,我再也没有撒过谎。

参考答案

Friday 1.C 2.D 3.D 4.A 5.B 6.D 7.C 8.D 9.B 10.A 11.B 12.A 13.B 14.C 15.C


用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思苏州市南门城根英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 推荐下载
  • 网站推荐