英语六级 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语六级 > 英语六级听力mp3 > 大学英语六级考试(CET6)历年真题听力 >  第78课

大学英语六级考试(CET6)历年真题听力2019年6月英语六级听力真题(第1套)

所属教程:大学英语六级考试(CET6)历年真题听力

浏览:

qinting

2020年10月10日

手机版
扫描二维码方便学习和分享
https://online1.tingclass.net/lesson/shi0529/0000/407/20190601.mp3
https://image.tingclass.net/statics/js/2012

Section A
Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversation, you will hear four questions. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet I with a single line through the centre.

Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.

1. A) A six-month-long negotiation.
B) Preparations for the party.
C) A project with a troublesome client.
D) Gift wrapping for the colleagues.
2. A) Take wedding photos.
B) Advertise her company.
C) Start a small business.
D) Throw a celebration party.
3. A) Hesitant.
B) Nervous.
C) Flattered.
D) Surprised.
4. A) Start her own bakery.
B) Improve her baking skill.
C) Share her cooking experience.
D) Prepare for the wedding.

Questions 5 to 8 are based on the conversation you have just heard.

5. A) They have to spend more time studying.
B) They have to participate in club activities.
C) They have to be more responsible for what they do.
D) They have to choose a specific academic discipline.
6. A) Get ready for a career.
B) Make a lot of friends.
C) Set a long-term goal.
D) Behave like adults
7. A) Those who share her academic interests.
B) Those who respect her student commitments.
C) Those who can help her when she is in need.
D) Those who go to the same clubs as she does.
8. A) Those helpful for tapping their potential.
B) Those conducive to improving their social skills.
C) Those helpful for cultivating individual interests.
D) Those conducive to their academic studies.
 

Section B

Directions: In this section, you will hear two passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.

9. A) They break away from traditional ways of thinking.
B) They are prepared to work harder than anyone else.
C) They are good at refining old formulas.
D) They bring their potential into full play.
10. A) They contributed to the popularity of skiing worldwide.
B) They resulted in a brand-new style of skiing technique.
C) They promoted the scientific use of skiing poles.
D) They made explosive news in the sports world.
11. A) He was recognized as a genius in the world of sports.
B) He competed in all major skiing events in the world.
C) He won three gold medals in one Winter Olympics.
D) He broke three world skiing records in three years.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.

12. A) They appear restless.
B) They lose consciousness.
C) They become upset.
D) They die almost instantly.
13. A) It has an instant effect on your body chemistry.
B) It keeps returning to you every now and then.
C) It leaves you with a long lasting impression.
D) It contributes to the shaping of your mind.
14. A) To succeed while feeling irritated.
B) To feel happy without good health.
C) To be free from frustration and failure.
D) To enjoy good health while in dark moods
15. A) They are closely connected.
B) They function in a similar way.
C) They are too complex to understand.
D) They reinforce each other constantly.
Section C

Directions: In this section, you will hear three recordings of lectures or talks followed by three or four questions. The recordings will be played only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.
Questions 16 to 18 are based on the recording you have just heard.

16. A) They differ in their appreciation of music.
B) They focus their attention on different things.
C) They finger the piano keys in different ways.
D) They choose different pieces of music to play.
17. A) They manage to cooperate well with their teammates.
B) They use effective tactics to defeat their competitors.
C) They try hard to meet the spectators’ expectations.
D) They attach great importance to high performance.
18. A) It marks a breakthrough in behavioral science.
B) It adopts a conventional approach to research.
C) It supports a piece of conventional wisdom.
D) It gives rise to controversy among experts.
Questions 19 to 21 are based on the recording you have just heard.

19. A) People’s envy of slim models.
B) People’s craze for good health.
C) The increasing range of fancy products.
D) The great variety of slimming products.
20. A) They appear vigorous.
B) They appear strange.
C) They look charming.
D) They look unhealthy.
21. A) Culture and upbringing.
B) Wealth and social status.
C) Peer pressure.
D) Media influence.
Questions 22 to 25 are based on the recording you have just heard.

22. A) The relation between hair and skin.
B) The growing interest in skin studies.
C) The color of human skin.
D) The need of skin protection.
23. A) The necessity to save energy.
B) Adaptation to the hot environment.
C) The need to breathe with ease.
D) Dramatic climate changes on earth.
24. A) Leaves and grass.
B) Man-made shelter.
C) Their skin coloring.
D) Hair on their skin.
25. A) Their genetic makeup began to change.
B) Their communities began to grow steadily.
C) Their children began to mix with each other.
D) Their pace of evolution began to quicken.

1. C
2. A
3. B
4. A
5. C
6. D
7. B
8. D
9. A
10. B
11. C
12. D
13. A
14. D
15. A
16. B
17. D
18. C
19. D
20. B
21. A
22. A
23. B
24. C
25. A

用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思芜湖市鹏发花园英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐