英语四级 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语四级 > 英语四级词汇 >  内容

2021年大学英语四级词汇1200题(19)

所属教程:英语四级词汇

浏览:

qinting

2021年10月14日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

英语四级词汇的积累是个长期的过程,细水长流,长期坚持,一定能有所收获。下面是听力课堂小编整理的2021年大学英语四级词汇1200题(19)的资料,平时多看多练,考试正常发挥就好。

  

  31.How can we finish the work in the _______ of any other helpers?

  A.era

  B.haste

  C.spare

  D.absence

  32.The wounded soldiers’ blood _______ the ground red at the front.

  A.died

  B.dumped

  C.drawed

  D.dyed

  33.There are two governments in this country. But neither of them is regarded as the _______ one by the other.

  A.panel

  B.legal

  C.purple

  D.republic

  34.The question then ________: What are we going to do when we graduate from the university?

  A.raises

  B.arouses

  C.arises

  D.rises

  35.The _______ between the two playing periods of a football game is only a few minutes.

  A. internal

  B.reserve

  C.interval

  D.radium

  36.What we need to learn is how to put theory into _______ when we begin our fieldwork here.

  A.appearance

  B.application

  C.accomplish

  D.achievement

  37.It is a _______ truth that man is the only animal that has the power to speak and reason.

  A.worthy

  B.virtual

  C.universal

  D.indefinite

  38.His speech _______ the young people to continue their study.

  A.glanced

  B.delayed

  C.inspired

  D.created

  39.The ground around here is mostly _______ and not very good for farming.

  A.board

  B.clay

  C.kid

  D.wax

  40.Some people say that education is the best _______ for children.

  A. investigation

  B.organization

  C.investment

  D.origin

  答案:

  31.D 32.D 33.B 34.C 35.C

  36.B 37.C 38.C 39.B 40.C

  



以上就是2021年大学英语四级词汇1200题(19)的全部资料,如果喜欢,记得收藏哦!


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思本溪市市府小区英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐