英语四级 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
关闭

如果碰到什么问题,
您可以添加微信客服,进行咨询

> 英语四级 > 英语四级词汇 >  内容

2021年大学英语四级词汇1200题(36)

所属教程:英语四级词汇

浏览:

qinting

2021年10月31日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

英语四级词汇的积累是个长期的过程,细水长流,长期坚持,一定能有所收获。下面是听力课堂小编整理的2021年大学英语四级词汇1200题(36)的资料,平时多看多练,考试正常发挥就好。

  

  41.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.

  A.portable

  B.primary

  C.possession

  D.positive

  42.Nobody knows his _______ for helping us.

  A.motive

  B.motion

  C.mood

  D.moral

  43.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.

  A.midst

  B.mild

  C.mention

  D.neutral

  44.This is a _______ moment for our research. We should be careful.

  A.critical

  B.belt

  C.conscience

  D.copper

  45.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.

  A.observation

  B.transportation

  C.advanced

  D.transfer

  46.When I read the newspaper, I always read the _______ first.

  A.headlines

  B.headquarters

  C.heaven

  D.horizon

  47.They _______ our house at $10,000.

  A.count

  B.vanish

  C.weave

  D.assess

  48.When he studied at college, Jack was supported by a _______.

  A.treatment

  B.assistance

  C.scholarship

  D.protein

  49.Even as _______, he made several wonderful inventions.

  A.a stock

  B.a representative

  C.an undergraduate

  D.a gulf

  50.An emergency _______ is very important in case of fire.

  A.exit

  B.deposit

  C.discharge

  D.elaborate

  答案:

  41.D 42.A 43.D 44.A 45.C

  46.A 47.D 48.C 49.C 50.A

  




以上就是2021年大学英语四级词汇1200题(36)的全部资料,如果喜欢,记得收藏哦!


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思西安市逸景佲居英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐