英语六级 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语六级 > 六级阅读 >  内容

六级阅读训练08

所属教程:六级阅读

浏览:

shangyurui

2017年06月15日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

  In department stores and closets all over the world. they are waiting. Their outward appearance seems rather appealing because they come in a variety of styles, textures. and colors. But they are ultimately the biggest deception that exists in the fashion industry today. What are they? They are high heels—a woman's worst enemy (whether she knows it or not). High heel shoes are the downfall of modem society. Fashion myths have led women to believe that they are more beautiful or sophisticated for wearing heels, but in reality, heels succeed in posing short as well as long term hardships. Women should fight the high heel industry by refusing to use or purchase them in order to save the world from unnecessary physical and psychological suffering.

  For the sake of fairness. it must be noted that there is a positive side to high heels. First. heels are excellent for aerating (使通气) lawns. Anyone who has ever worn heels on grass knows what I am talking about. A simple trip around the yard in a pair of those babies eliminates all need to call for a lawn care specialist. and provides the perfect-sized holes to give any lawn oxygen without all those messy chunks of dirt lying around. Second, heels are quite functional for defense against oncoming enemies. who can easily be scared away By threatening them with a pair of these sharp, deadly fashion accessories.

  Regardless of such practical uses for heels, the fact remains that wearing high heels is harmful to one's physical health. Talk to any podiatrist (足病医生), and you will hear that the majority of their business comes from high-heel-wearing women. High heels are known to cause problems such as deformed feetand tom toenails. The ask of severe back problems and twisted or broken ankles is three times higher for a high heel wearer than for a flat shoe wearer. Wearing heels also creates che threat of getting a heel caught in a sidewalk crack or a sewer-grate (阴沟栅) and being thrown to the ground-possibly breaking a nose. back, or neck. And of course, after wearing heels for a day. any woman knows she can look forward to a night of pain as she tries to comfort her swollen, aching feel.

  【参考译文】

  在全世界百货商店和壁橱里,它们正在等待着。它们的外表拟乎非常吸引人.因为它们的式样,质地和颜色多种多样。但是它们却是当今时装产业中最大的骗局。它们是什么?它们就是高跟鞋——女性最大的敌人(不管她们是否知道这一点)。高跟鞋是现代社会的衰落。[1]/[3]时尚神话使女性相信穿上高跟鞋会更美丽或气质更高雅,但事实上高跟鞋已经引起了短期乃至长期的痛苦。女性应该与高跟鞋产业作斗争,拒绝穿或购买高跟鞋,以使世界免受不必要的身心折磨。

  为公平起见,我们必须注意到穿高跟鞋还具有其积极的一面。首先,高跟鞋有利于草坪通气。穿着高跟鞋在草地上走过的任何一个人都知道我说的是什么。[2]穿着这双宝贝只要在院子里走上一圈就没必要再请草坪养护专家了,高跟鞋走过去会在地上留下大小合适的一个个小洞,给草坪提供了氧气,而且周围没有那些乱七八糟的垃圾。其次,高跟鞋对抵御来犯之敌十分有效,用这么两只尖尖的、可致人于死地的时装配件一扬,就能轻而易举地把他们吓得逃之夭夭。

  [4]尽管高跟鞋有这些实际用途,事实上穿高跟鞋对身体健康有害。与任何一位足病医生交谈,你都会听到他们说大多数业务来自穿高跟鞋的女性。人们知道穿高跟鞋会引起足部变形和脚趾甲破裂之类的问题。穿高跟鞋者有严重背部问题和踝关节扭饬或骨折的风险,要比穿平跟鞋者大三倍。穿高跟鞋还会把鞋跟踩进人行道的裂缝或阴沟栅,使人摔倒在地上——可能会跌破鼻子、背部或折断颈部的危险。当然,穿了一天的高跟鞋,任何女性都料到会有一个痛苦的夜晚去舒缓她那又肿又疼的双脚。

  【测试题】

  1. What makes women blind to the deceptive nature of high heels?

  A) The multi-functional use of high heels.

  B) Their attempt to show off their status.

  C) The rich variety of high heel styles.

  D) Their wish to improve their appearance.

  2. The author's presentation of the positive side of high heels is meant__________.

  A) to be ironic B) to poke fun at women

  C) to be fair to the fashion industry D) to make his point convincing

  3. The author uses the expression "those babies" (Line 4. Para. 2) to ref high heels__________.

  A) to show their fragile characteristics B) co indicate their feminine features

  C) to show women’s affection for them D) to emphasize their small size

  4. The author's chief argument against high heels is that_____________.

  A) they pose a threat to lawns

  B) they are injurious to women’s health

  C) they don’t necessarily make women beautiful

  D) they are ineffective as a weapon of defense

  5. It can be inferred from the passage that women should_____________.

  A) see through the very nature of fashion myths

  B) boycott the products of the fashion industry

  C) go co a podiatrist regularly For advice

  D) avoid following fashion too closely

  【选项翻译与答案详解】

  1. 是什么让女人对高跟鞋的欺骗性的本质视而不见的?

  A) 高跟鞋有多种功能。 B) 她们想要展现自己的身份。

  C)高跟鞋风格多种多样。 D) 她们希望能够改善样貌。

  [D]根据文章第l段“时尚神话使女性相信穿上高跟鞋会更美丽或气质更优雅”,因此,在四个选项中,只有D与文章所陈述的观点一致;其余三项均不符合。

  2. 作者对于高跟鞋的正面论述是为了______________。

  A) 表现讽刺 B) 对女人开玩关

  C) 对时装工业公平 D) 让自己的论点具有说服力

  [A]根据文章第2段,高跟鞋有两种积极的作用:一种是极好的草地供氧用具,不用挖土就能在草地上凿出均匀的小洞供草地吸氧;另一种是可击退来犯之敌,高跟鞋轻易就能吓退敌人,由此可知,不论从内容或语气上看,作者旨在对高跟鞋进行嘲讽。故此,在四个选项中,只有A与作者的写作意图相符;其余三项均与文章的意思相悖。

  3. 作者使用了“那些宝贝”(第2段第4行)的表达来指高跟鞋______________________。

  A) 是为了显示高跟鞋脆弱的特点 B) 是为了表示高跟鞋的女性特征

  C)是为了表现女人对高跟鞋的热爱 D) 强调高跟鞋的尺寸很小

  [C] baby通常是人们对婴儿的爱称,语气中包含有怜爱的成分,而在文章第1段作者也指出高跟鞋颇具吸引力,女性都相信穿高跟鞋能使她们更漂亮、气质更高雅,由此可看出女性对高跟牲的钟爱。结合这两个方面可推断出作者将高跟鞋比作baby.目的只是为了表现女性对高跟鞋的怜爱程度。因此,C与作者所表现的观点相符,故而正确。

  4. 作者反对高跟鞋的主要论点是________________。

  A)高跟鞋对草地是一种威胁 B) 高跟鞋对女性健康有害

  C) 高跟鞋不一定会让女人更美丽 D) 高跟鞋是一种无敌的自卫武器

  [B]在文章第1段作者就提出自己的观点:高跟鞋是女性最大的敌人,它会给女性带来身体和精神上的伤害。而在文章最后一段作者又详细说明了商跟鞋会给女性带来哪些伤害,l:脚变形,脚指甲受损,严重的腰部疾病,脚踝扭伤,容易跌倒等。因此,本文的大部分篇幅都在描写高跟鞋对女性健康所造成的影响,故B与文章所陈述的观点一致:其余三项均不构成反对高跟鞋的论点。

  5. 从文章中可以推论,女人应该_____________________。

  A) 看穿时尚秘密的本质 B)抵制时尚产业的产品

  C) 定期去找足病医生寻求建议 D) 避免紧贴时尚的做珐

  [A]在文章第1段和第3段作者指出:时尚神话使女性相信穿上高跟鞋能使她们更漂亮、气质更优雅。但实际情况却是高跟鞋只会给女性带来身体上和精神上的伤害。因此作者呼吁女性与高跟鞋业作战,拒绝购买和穿高跟鞋。因此,A与文章的意思吻合;而B和D的说法文中没有提到,也过于绝对了,C并不是作者的目的。


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思苏州市汛塘商苑英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐