英语六级 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
关闭

如果碰到什么问题,
您可以添加微信客服,进行咨询

> 英语六级 > 六级阅读 >  内容

大学英语六级阅读理解100篇:饮食健康

所属教程:六级阅读

浏览:

qinting

2021年10月25日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

听力课堂英语六级频道为各位备考六级的同学们,整理了大学英语六级阅读理解100篇:饮食健康,希望对大家有所帮助,一起来看一下吧!

  

  We have all heard the saying."You are what you eat." But how many of us are willing to admit that the expression applies to us as well as to all those unidentified people out there?Current research suggests that the majority of Americans have bad eating habits,and some of this is determined by our lifestyle,which demands that we eat quickly and inexpensively.

  What are the commonest foods on the American menu? Hamburgers and French fries,sugar-laden drinks;pies andwhipped cream,malts and ice-cream. Apart from an occasional broiled hamburger,all the things on that list are bad for us.And there are certain prophets of doom who predict that all those fatladen fast foods provide us with only one thing-a faster road to the grave.

  On the other hand, there are those who claim that the basic fast-food meal contains all the nourishment you need. After all, there are meat. milk, salad (if you have the extras), and bread. And if you have a cheeseburger instead of a hamburger, you are doing yourself an extra favor by adding additional protein.What these good news gossips are overlooking is the usually pulpy bun; the excess of sugar in the maltose or Coke;and overdose of salt that is sprinkled on the hamburger to make palatable (美味的).

  So you decide to stay away from the hamburger joint, and buy your food from the supermarket. Are you any better off? Not if you buy frozen or canned food. The experts tell us that canned and frozen vegetables contain sugar, as well as all sorts of perspectives that are not doing anything to improve your health. According to these people. the only way to be sure your food is good for you is to buy it and cook it fresh. And then. of course. you have to eat it-and that creates another problem. The speed of today's world has encouraged many of us to eat far too fast. We do not chew our food enough, and we eat on the run or we jump and start running the minutc we finish eating.

  1.According to current research,the bad eating habits of the Americans are determined by their_____________________.

  2.Who most probably thinks that the fat-laden fast foods are fatal?

  3.Compared with a hamburger, a cheeseburger provides us with more______________________.

  4.What should we do with the food so as to be better off?

  5.By saying that "we eat on the run". the author means that we are made to__________________.

  答案:

  1.[lifestyle]

  [定位]根据题干中的current research,bad eating habits和determined查找到第1段最后一句。

  解析:题干将原文该句that后两个并列分句合并成一个句子,原文by后的lifestyle即本题答案。

  2.[The prophets of doom.]

  [定位]根据题干中的fal-laden fast foods查找到第2段最后一句。

  解析:probably thinks对应原文的predict,fatal是原文a faster road to the grave的同义表达,题干问的是持某类观点的人,因此答案为The prophets of doom。

  3.[protein]

  [定位]根据题干中的hamburger和cheeseburger查找到第3段第3句。

  解析:题干中的provides... with more对应原文的adding additional,即用夹干酪的汉堡包代替普通的汉堡包可以吸收到更多的某种物质,空白处需要名词(词组),所以要填入的答案为protein。

  4.[Buy it and cook it fresh.]

  [定位]根据题干中的better off查找到原文第4段的设问句和其后的内容。

  解析:原文就better off自问自答,先指出冷冻和罐装食品对健康无益,然后指出保证食品对健康有益的做法是自己现买现做,即Buy it and cook it fresh。

  5.[eat far too fast]

  [定位]根据题干中的we eat on the run查找到末段最后两句。

  解析:原文通过we eat on the run和we jump and start running the minute we finish eating,对前一个句子做进一步解释说明——当代社会的快节奏使得我们吃得太快,也就是说我们被迫使eat far too fast。


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思肇庆市新恒盛佰爵金殿英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐