英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第141课

REVIEW TEST FOR LESSON 11

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年06月13日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 11

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. Mary asked Nancy to keep company with her.

(A) keep insight into

(B) accompany

(C) take the blame of

(D) intervene in

2. Mary put on a high-necked pullover to keep ______ the wind.

(A) in

(B) out

(C) back

(D) up

3. I have been working at this ten hours a day for the last month. But I don't know how much longer I can ______.

(A) keep up with

(B) keep company with

(C) keep pace with

(D) keep it up

4. Translate the underlined part into Chinese.

A: I'll take it over with my boss tomorrow.

B: Fine. Keep me posted.

5. Young activists were kept close tabs on by FBI agents.

(A) taken good care of

(B) kidnapped

(C) watched closely

(D) severely interrogated

6. I'm not ready to stop yet. I think I'll keep on working for a while.

(A) stop

(B) postpone

(C) continue

(D) suspend

7. I told her I'd be there to pick her up, and I intend to keep my ______.

(A) word

(B) fingers crossed

(C) mouth shut

(D) distance

8. The parents keep their children ______ playing on the streets.

(A) at

(B) on

(C) up

(D) from

9. We should keep in mind that health is the most important thing for us.

(A) bear in mind

(B) not remember

(C) advocate

(D) believe

10. Christine keeps to herself, so she doesn't have many friends.

(A) is friendly

(B) is outgoing

(C) is optimistic

(D) has no contact with others

11. As a president, you should always keep ______ no matter how hard the situation is.

(A) cold

(B) down

(C) cool

(D) up

12. I heard Vivian was seriously hurt in a car accident yesterday. How terrible! Let's keep our fingers ______ for her.

(A) up

(B) crossed

(C) round

(D) away

13. If you don't change your mind, I am afraid you will not keep ______ the times.

(A) away from

(B) in

(C) up with

(D) on with

14. Soon we found it is impossible to keep tabs on all the equipments.

(A) monitor

(B) manipulate

(C) maintain

(D) clean

15. Our boss always keeps a ______ face as if everyone owes him a huge amount of money.

(A) ugly

(B) hard

(C) stubborn

(D) straight

■ ANSWER

1. (B)

2. (B)

3.(D)

4. 有消息随时通知我。

5. (C)

6. (C)

7. (A)

8. (D)

9. (A)

10. (D)

11. (C)

12. (B)

13. (C)

14. (A)

15. (D)


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思北京市八宝庄英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐