英语词汇 学英语,练听力,上听力课堂! 注册 登录
> 英语词汇 > 英语词组全书 >  第182课

REVIEW TEST FOR LESSON 14

所属教程:英语词组全书

浏览:

qinting

2020年06月23日

手机版
扫描二维码方便学习和分享

REVIEW TEST FOR LESSON 14

DIRECTIONS:

In this section, you will read a sentence, short paragraph or dialogue containing one of the phrases presented in the lesson. The phrase is printed in boldface type so you can easily identify it. After reading the sentence, your task is to identify which of the four choices— (A) , (B) , (C) , or (D) —listed below the sentence, most closely defines the phrase or best completes the sentence. Only one answer is the correct answer.

1. She has ______ on a lot of weight since last year.

(A) made

(B) put

(C) taken

(D) gained

2. The person did not put across his goals clearly to the committee.

(A) emphasize

(B) show on the map

(C) impress

(D) explain

3. Here's my statement. Please put it down.

(A) make note of it

(B) deny it

(C) contradict it

(D) suppress it

4. I'll have to put off going till next month.

(A) withhold

(B) dispose of

(C) advance

(D) postpone

5. The lady wanted to ______ on the beautiful evening dress.

(A) take

(B) put

(C) wear

(D) get

6. To publish a book is to ______.

(A) put out

(B) put over

(C) put up

(D) put off

7. He put ______ a hundred dollars a month for his summer holidays.

(A) in

(B) by

(C) down

(D) forward

8. This is simply putting the issue on the back burner.

(A) securing the issue

(B) leaving the issue behind

(C) clouding the issue

(D) hiding the issue out

9. We moved to the country, because we couldn't put up with the city smog any longer.

(A) breathe

(B) like

(C) prevent

(D) tolerate

10. A machine that is well ______ functions effectively.

(A) put on

(B) put down

(C) put together

(D) put off

■ ANSWER

1. (B)

2. (D)

3. (A)

4. (D)

5. (B)

6. (A)

7. (B)

8. (B)

9. (D)

10. (C)


用手机学英语,请加听力课堂微信公众号:tingclass123
用户搜索

疯狂英语 英语语法 新概念英语 走遍美国 四级听力 英语音标 英语入门 发音 美语 四级 新东方 七年级 赖世雄 zero是什么意思桂林市汇荣桂林桂林(临桂大道)英语学习交流群

  • 频道推荐
  • |
  • 全站推荐
  • 广播听力
  • |
  • 推荐下载
  • 网站推荐